Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Aktív témák
-
-=ADR=-
csendes tag
legalább árajálatokat mondjatok... uP!
-
-=ADR=-
csendes tag
valaki mondjon már valamit... up
-
-=ADR=-
csendes tag
mé mindig megvan a hangszer valaki esetleg?
-
-=ADR=-
csendes tag
up ma is.
-
-=ADR=-
csendes tag
még mindig megvan, és nagyon kéne a kess az új hangszerre, valaki aki komolyan tanulni szeretne, vagy aki most kezd zenélni vendéglátásban annak nagyon ideálís. vegyétek már meg.
-
-=ADR=-
csendes tag
Na miaz senkinek nem kell? lehet alkudozni is akár.
-
-=ADR=-
csendes tag
Még annyit hozzá kell tennem hogy 80k ért én is használtan vettem.
-
-=ADR=-
csendes tag
előszőr is egy [link] igy néz ki. Akinek több info kell nézzen szét googleval. van nagyon sok info a hangszerről.
Nos elszeretném adni ezt a hangszert mert PSR-2000 -et szereték venni. ezt már kinőtem.
viszont én használtam is nem csak nézegettem. nekem ez munkaeszköz még most is.
Annyit szeretnék elmondani hogy állapota feljavított mert a sok használattól a gombok elhaltak igy az összes nyomógombot kicseréltettem benne.
2 hibája mégis van. egyik hogy nem mindenhol műkszik a nyomó értékelő, a másik hogy egy szorakozóhelyen letörték az ultosó oktáv utolsó előtti billenyűjét.
Megcsináltatnám én, de inkább beruházok egy komolyabb hangszerbe, mert a vedéglátásban már kezd kevés lenni eza kis gép.
Én most is ezzel játszom. ezzel kis hibával is. és még nem okozott különösebb fennakadást, azon kivül hogy esztétikailag nem tetszik. nos én még 90k ért vettem anno. most Ir.40k ért adom. akit érdekell az irjon.
Még annyit hogy az állapota ezenken kivűl remek. semmi baja jól használható, nekem elhihetitek, hisz ezzel dolgohozom hétvégenként.
Aktív témák
Hirdetés
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest