Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Szlovák rockstaron van kód azt hova kell beírni és mit lehet vele nyerni?
-
rsanyi18
tag
Egy újabb nap energiaital nélkül. Ebben a hűvös, esős időben valahogy nem kívánom.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ. Ru$y #38450 üzenetére
Kosz az infot, valamikor veszunk egyet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ventur@
senior tag
69 Ft - igen 69!!! - csoda e-drink. Valami szörnyű. Se íze, se bűze, sem elég szénsav benne. E-drinket még nem öntöttem ki, de ennél erős késztetést érzek rá. ...és én hülye kettőt is vettem . Ha ittatok még legalját, na azt szorozd be kettővel és közelében leszel ehhez. Szörnyű!
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Buster17
addikt
Semtex Champions Edition sör ízű!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ventur@ #38457 üzenetére
Tobey te vagy az?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #38461 üzenetére
amikor visszanyal a fagyi
-
szállitó
senior tag
Tilos a kettős reg biztos nem.
Ventur@: az mi rajta Kacsafej
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Miért csak én gondolhatom úgy,hogy a tré edrink a wc-be való?
Kérd meg,hogy postázza el neked. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz szállitó #38466 üzenetére
Régen volt a gyűjteményemben, nem gondolkozok, tudom, hogy az az. Szemből is láttam már. Attól, hogy nem egy Mona Lisa, attól még Vipera, és mi az, hogy vonatkoztasson el bárki is a nevétől? Az adja általában a logót, vagy hozzátartozik a logó, pl. Hell (pokol) logója egy ördögfej.
Néha nem értem a gondolatmeneted.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Blaise
veterán
Holnap úgy néz ki Párkányban leszek. Tudtok tippet adni, hogy melyik boltban érdemes vásárolni?
-
callmeakos
veterán
A Lucazode szerintetek edrinknek minősül? Nincs benne se koffein se taurin, glükózzal turbózzák fel (ami ugye cukor), ennek ellenére edrinknekként árulják.
All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #38470 üzenetére
A hivatalos oldalon azt írja van benne koffein, de nem írja mennyi.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz callmeakos #38470 üzenetére
szerintem olyasmi mint a mountain dew
-
rsanyi18
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #38473 üzenetére
Blaise!
Ha ram hallgatsz, minden boltot megnezel, ami szembe jon. Nem tudni, hogy melyikben mi lapul, akar csak itthon.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
Írnám, hogy igen, egyedül te vagy annyira punci, de félek, hogy komolyan vennéd és megsértődnél.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #38483 üzenetére
Igen, én vagyok egedül olyan tökös,hogy ami nem ízlik azt kidobom. Nem erőltetek magamba mindenféle 100ft vackot,mert hát megvettem.Azok az idők elmúltak már régen
-
Bjørgersson
félisten
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #38485 üzenetére
Vigyázz a mobilnetedre,ne pazarold ilyenekre.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #38483 üzenetére
Amúgy tényleg mekkora flash volt,mikor a Red Tiger nevü cucctól 1napig hasmarsom volt.
-
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Lehet, hogy nem edrink, de nekem mindenképp új és szokatlan volt Csepelen az Ady telepen lévő üzletsorok között van egy kínai. Ott vettem őket, a pepperből volt több féle is, a cocából volt vanillás ugyan ilyen dizájnnal simában és arany színűben is A pepperek 150 pénzbe fájnak, a coca 250.
A kép a ph képfeltöltőjével került fel
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #38313 üzenetére
Most iszom a tropical juice-t, egyszerűen nem találok rá szavakat. Meg nem mondanám róla, hogy energia, nagyon eltalálták az ízét (narancs, maracuja, kajszibarack, guava, mangó). 10/10, igen Rusy, 10/10.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #38491 üzenetére
Neked vagy 10/10 vagy 0/10. Már nem lepődök meg semmin.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rsanyi18
tag
Mátol 75ft a Dragster a Pennyben. Megyek betárazok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest