- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Itt ahol lakom Kistarcsán az egyik kis abc-ben már kapni Rossi-s Monster-t,nem hittem a szememnek
És ráadásul 300 gomb,vettem is egy párat így a hétvégére,majd jól behűtöm,ebben a melegben baromi jól fog esni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #35247 üzenetére
Az már volt régen.
-
Melack
veterán
Kecskék és egyéb emberi avatárok biztonságban, farkas necces.
-
Laraxior
titán
Találtam egy Coopban Advanced Warfare-s Monstert, el is tettem későbbre
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35238 üzenetére
Három óra alatt már elhasználta a szervezet, biztos hogy nem attól van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #35236 üzenetére
Dehogynem, most toltam le egy Absolute Zerót, rohad jól esett.
-
Bjørgersson
félisten
Fú, ebben a melegben nem szabad energiaitalt inni.
-
törölt tag
Vettem egy Blue Refresht, hogy a cukormentes szarokat kiöblítse belőlem. Ahh de jól esett, életet mentett komolyan. Most már csak arra kéne vigyázni ne szokjak vissza rájuk.
Legalábbis ne olyan durván ahogy mindig sikerült a végére.
-
Ez a cseresznyés Watt...cseresznyés. Iható, de többet szerintem nem veszek.
Zöld Adrenalin. Egész jó, kicsit édes, a kék után ez van a második helyen. Mindenesetre célzottan ezt sem venném.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rsanyi18 #35226 üzenetére
Én hiszek még egy olyan Magyarországban, az elkövetkezendő pár évben ami legalább a mostani Anglia szintjére jut üdítők és energiaitalok tekintetében
.
Egy: kábsziról le kéne szokni. Kábszi nem menő
!
Kettő: Kezdhetsz nekiállni egy multiverzum gépnek, hátha találsz olyan univerzumot, ahol van ilyen Magyarország. Már ha ott így hívják. Szólj ha kész, mert akkor hozunk pár raklap egyedi e-drinket és eladjuk és mocsok gazdagok leszünk...
... és a kábsziről nekem is le kéne szokni
.
-
rsanyi18
tag
válasz
BandiHUN #35224 üzenetére
Kb ott tartunk hogy nem is muszáj hivatalosan behozni ezeket mert már a kisebb városokban (pl Nagykőrös) is lehet kapni a vaniliás Colát, különlegesebb Fantákat. Nekem is egyedül a nagy kiszerelés hiányzik, nekem pl a vaniliás Coca Cola nagyon bejön ráadásul ez az USA verziós amit nálunk lehet kapni ami (emléletileg) édesebb, gyakorlatlag nekem nem édes, tök ihatò
Egyedül az ár ami tényleg vészes. Mert mi a 250ft-os árunkkal az olcsóbb lelőhelyeket találtuk meg. De van ahol 350-et is elkérek egy doboz vaniliás Coláért.
Én hiszek még egy olyan Magyarországban, az elkövetkezendő pár évben ami legalább a mostani Anglia szintjére jut üdítők és energiaitalok tekintetében
-
Ventur@
senior tag
válasz
BandiHUN #35224 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, kóstold meg a szőlős Fanta-t. Na az über nagyon
.
Egyébként nem túl jellemző - legalábbis nálunk Miskolcon - hogy dohányboltok túl sok fajta e-drinket tartanának. Többen is jártam már, szóval tapasztalatból mondom (továbbra is Miskolcról beszélünk
).
"Kedvenc" dohányboltomban viszont van:
Ananászos, szőlős és epres Fanta (UK import) 300 pénz
Dr Pepper Cherry & Vanilla 270 pénz (elvileg lesz sima, cherry és vanilla is. Egyszer)
Canabis Mangós, sima és a piros (cseresznyés?) 370 pénz
Hell-ek 165-ért
Bombák 165-ért
Go 140 ért
Monsterek (Rehab, Lo-Carb (vagy most mi a neve) és sima) 350 pénz
...és ennyi
.
Más:
Találtam Adrenalin Spring Rebirth-öt...ez sem lett kedvenc. Semmi extra nincs benne, de olyan fura íze van. Nem lejárt szav-os, mert 2017-ig fogyasztható, de csak nehezen csúszik lefelél, pedig csak 250-es.
Magyar No Fear (Extreme Energy) 250-est is sikerült beszereznem (180 pénz). Kiváncsi leszek, hogy az angolhoz képest milyen lesz. Az almás, cseresznyés piszok jó volt, de az Extreme annyira nem jött be. -
BandiHUN
veterán
válasz
rsanyi18 #35223 üzenetére
Biztos eljut,ha már a vaníliás kólát is lehet kapni pl.Szolnokon a buszpályán,ahol sikerült epres Fantát is újítanom
De hogy miért kellenek ezek a kerülőutak...
Sajna viszont energiaitalból nem találtam extrát,de végülis talán infó erre lakó szomjas edrinkernek,hogy ott legalább üccsiből van extra.
Nekem extra,hogy kisvárosban Szolnok mellett legalább már Rehabot tudok veszegetni,sajnos az itteni bagóboltokat még nem érte el az importosdi,de legalább a "normál kínálat" van az alap edrinkekből,és olcsóbb,mint pl.a sparban.
Átlag 299 a rehab is,Szolnokon az extra üccsik 250-körül rémlenek,de nem volt olyan vész.
Az epres Fantát szivesen innám 2 literesben is,a posvány tömény gejl bodza helyett,ráadásul még az is hiánycikk,értem is,hogy gyömbért szinte soha nem kapni,olyan gyér a többi üdítő,azt+tonikot vesz a "műkedvelő"..
Viszont a vaníliás kólából nekem pont elég a kicsi,2 liter már csömör lenne belőle.
Most a lila Lidl-es Xact a kedvenc,itt még nemrégóta kapni.Nomeg a sparosok,79-ért ha épp van,tárazok. -
ECHO2235
aktív tag
tegnap kaptuk az infót, hogy Rossi Monstert már tescon kívül is szállítottak, ma már reggel a helyi Cba-ba és az éjjelnappaliba is találtam
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Buster17
addikt
Kicsit off de colában mennyi coffein van?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#90933760 #35211 üzenetére
Sztíviából csak az eredeti formájában található változat az egészséges: [link]
Az ilyen kémiai úton előállított cseppek, porok már más anyagot képviselnek. Köszönőviszonyban sincs az eredetivel.
Ezt a filtert csak 1 percig szabad benne hagyni a teában, különben olyan édes lesz hogy meg sem lehet inni.
Cseppekkel ez sem így van. -
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #35208 üzenetére
Az aceszulfám K, nátrium ciklanát, szukralóz trió mennyivel jobb? Az első kettőre ugyanúgy rámondják hogy rákkeltő mint az aszpartámra, a harmadikra meg hogy cukorbetegséget okozhat ugyan úgy nagy mennyiségben mint a cukor.
Nem tudom mi a valóságalapja az egésznek nem is érdekel, de ha valaki az aszpartámot annyira szidja, legyen tisztában vele hogy a többi anyag amivel helyettesítik ugyanolyan.Én azt nem értem a sztívia levél kivonat miért nem terjedt el, az talán az egyetlen amiben megbíznék. Az Adrenalinba az volt régen cukor helyett és nem is volt rossz, meg nem mondtad volna hogy cukormentes. Per pill a Nesteakban van csak ha jól tudom. Mintha az rémlene, hogy az ára miatt nem terjedt el.
Igencsak elgondolkoztató, hogy melyikkel ártok többet a cukros vagy a cukormentes edrinkekkel. Cukrosokkal egy bajom van hogy elhizlalja a valagam, de tényleg gondolatba ejtő hogy lehet még úgy is jobban járok, mint az édesítőszeresekkel. És azok legalább finomak is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az Abszolútli Zéró mennyire iható?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Aki esetleg fogyaszt kólát és Tescoban veszi és kap mellé ajándék mini alu "palack"-ot és nem gyűjti, az tegye már el nekem
Esetleg, ha valakinek van Tescos ismerőse, és tud szerezni, az is jó lenne, sajnos aki nekem volt már felmondott.
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Lehet off-ba kellene tennem, de mivel kizárólag Üditő italos topik nincs, így ide írom
.
7up free mennyire számít újnak? Nem idehaza, mert itt csak sima 7up van, de ma szereztem (300 gombért. többetseveszek
) egy ilyen UK importos 7up free-t és kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire új cucc.
Egyébként nem rossz ízre, csak érzem hogy cukormentes és ez annyira nembegyere
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest