Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Csak az app csalatkozik egyszerre egy szerverre! A másikon közben megmaradnak a dolgaid (és az automatizálások). Egyébként a Robotporszívós csoportban már megoldották: EU porszívót át lehet költöztetni Kínába, a többi cucc közé kis szoftveres mókolással (kb egy fájl átnevezés konzol módban PUTTY-ban), de még én sem álltam neki, még új a porszívó, előbb megszokom, mielőtt barkácsolom!
Nekem egyenlőre csak Yeelight lámpák vannak saját wifivel, a Yeelight app kínain van, a MiHome app Eu-n.!
Egyenlőre jó így , bár nekem is úton vannak az érzékelők + GW, akkorm ár kezdenem kell valamit, vagy váltogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest