Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fledtamas
tag
válasz
gyenesmartin #782 üzenetére
Ha napokig áll a kocsi akkor szerintem húzd ki, de amúgy én benne hagynám fixen
-
gyenesmartin
őstag
-
fledtamas
tag
válasz
gyenesmartin #780 üzenetére
Szia!
Nekem is így van(Fiesta 2004)
És az akksi se mai darab
De eddig nem volt gond hogy benne hagytam
Bár én szinte minden nap használom
Viszont ami probléma hogy a telefon így nem csatlakozik valamiéért automatikusan
Minden alkalommal kézzel kell párosítaniIgazából nem is értem miért van ez
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Vettem én is egy 3S-t. Minden tökéletesen működik rajta. Egy kérdésem viszont lenne vele kapcsolatban. Az autómban (golf IV), mindig áram alatt van a szivargyújtó. Jelenleg úgy csinálom, hogy egy kicsit kijjebb húzom, de ha véletlenül benne maradna, mennyire hamar szívná le az akksit? -
zsnorbi21
tag
Üdv!
Egy 2S lesz eladó Budapesten a hétvégére, ha még valakit érdekel írjon privátban!
-
Domper77
csendes tag
Sziasztok, Roidmi Cleaner F8 nálatok megjelent? Ha próbál csatlakozni, akkor zúg. Rákattintva Music Bl. Car Charge-re rendesen szól.
-
kiskakas
senior tag
udv! engem is erdekelne egy, ha valakinek lenne elado! koszi!
-
agabe
addikt
Sziasztok,
Privátba jöhet üzenet ha valakinek van hibátlan fölös darabja Budapesten. Aprón csak vidéken találok...meg jófogáson is.
Köszi !
-
blueye
veterán
Ma uzemeltem be egy ujabb Roidmit, nagy mosoly volt a jutalmam, tovabbra is ajanlott.
-
Bandus99
őstag
válasz
tamas.nick #772 üzenetére
Te vagy az antenna, mikor hozzáérsz, ekkor megfelelően tudja venni a jelet a rádio, nekem úgy tűnik.
Ha eddig ugyanitt ugyanígy jól működött, akkor az érdekes kérdés. Én megpróbálnék rátekerni egy kis drótot és mint egy antennaként használni, hátha javít a minőségen. -
Vigyorka
aktív tag
válasz
tamas.nick #772 üzenetére
Másik autóban próbáld ki...
-
tamas.nick
aktív tag
Ma elkezdett szórakozni a Roidmi 3S, akármelyik frekvenciára tekerem ugyanúgy sistereg, kivéve ha megfogom. Már a bekapcsoló csiporászása is torz (2. videó).
Videókért katt ide. -
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
xiaomi roidmi 1 verziómat akartam lecserélni és benéztem a vásárlást. Roidmi 3S-t vettem meg a 2S (telefon kihangosítás miatt akartam váltani) verzió helyett.
Akar valaki mostanában rendelni? Szívesen átpasszolnám neki, vagy a 3S-t 2S-re cserélni
-
Bandus99
őstag
válasz
Tomace91 #768 üzenetére
Bar nem ismerem az emlitett somogyi eszkozt, ha miosegre elfogadhatonak tartod, akkor szvsz nincs ertelme cserelni, a somogyi ranezesre annyiban tud tobbet, hogy tudod rajta kezelni a hivas fogadas elutasitast.
Felteve ha a telefonalas szempont, bar akkor a 3s nem johet szoba. -
Tomace91
senior tag
Megéri 2S-t vagy 3S-t venni egy működő Somogyi FMBT 70 BT Transmitter helyett szerintetek?
-
törölt tag
Nekem is megérkezett kínából a kis kütyü.
Röviden, egyszerű és nagyszerű.Pici alapzaja azért van a transzmitternek, de elhanyagolható. A piacos cuccokhoz viszonyítva mérföldekkel jobb és meglepően jó a hangminőség.
Amit észrevettem , hogy nagyon érzékeny a túlvezérlésre(p9 lite max 60% hangerőig még jó) ,illetve ha a fesz. kicsit lentebb esik (nem járó motor+mélyláda+nagy hangerő) akkor elromlik a hang minőség és nehezen tér magához.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Lehet rossz a sorrend, de elsokent vásároltam, aztán jovok kerdezni
Vásároltam egy 2s-t most eljutottam addig hogy vettem egy zsinoros elosztot, ezzel mar kap aramot az eszkoz es mukodik. 87,5-ot talaltam hirtelen hasznalhato frekvenciának, de ez vegulis mindenhol mas.
Ami kerdesem lehet nem is igazan ide valo, de droidon megoldhato vhogy hogy hangvezerlessel elutasitsak hivast vagy "felvegyem" ? Lehet balga a kerdes akkor elnezest .
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek egy ilyennel.Az a gondom hogy nálam(2004 Fiesta) ha leállítom a kocsit attól még áram alatt marad a szivargyújtó, tehát 0-24- be bekapcsolva maradna a roidmi.
Van aki így használja? Lemerítheti a kocsit? Az állandó ki-be húzogatás nem túl kényelmes megoldás
Esetleg van rá valami megoldás, amire nem gondoltam?
-
vampire17
addikt
Na megjott a kicsike
A kocsiban meg nem volt alkalmam hasznalni, mert jelenleg sajna szerelonel van, de kiprobaltam egy Hi-Fi-n es szuperul mukodik!
Ezzel az alkalmazassal allitottam be:
https://play.google.com/store/apps/details?id=schaefferdstudio.autoplaypro
A kovetkezot tudja igy:
A telefon ha egy adott eszkoz kozelebe er, akkor automatikusan inditja a zenelejatszot (google play music) Ha elveszem az aramot a cucctol (tehat radio kikapcs), akkor 5 perc utan kikapcsol magatol, DE itt a pozitivum, ha USB-re van dugva, tehat "tolt" akkor magatol felkapcsol, ha ujra aramot kap! (ettol feltem egy kicsit, mert macera lett volna mindig a kesztyutartoban turkalni...)
A hangminoseg kivallo es vegre nincs alapzaj az FM miatt!!
egy ilyen cuccal van rakotve a kocsi radiojara (csak az enyem Renault-hoz van):
http://www.xcarlink.hu/webshop/ford/ford-usb-sd-mp3-adapter-detail
De igazabol egy sima ISO - Jack atalakitoval is megy:
-
vampire17
addikt
Azert cserelnem mert, regen a Roidmi tok jol mukodott, de az utobbi idokben mar egyszeruen nem talalok olyan frekvenciat, amit ne zavarna valami... egy Gyongyos-Budapest szakaszon kb 10 Km-enkent frekit kell valltani, mert alamaszik valami es nagyon durvan rontja a minoseget... Mar nagyon idegesito... Belvarosban meg lenyegeben hasznalhatatlan... Minden keruletben mashova kell hangolni...
Tenyleg fura amugy, mert regen nem volt ez...
Mar megrendeltem amugy, majd meglatjuk mit tud
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Ilyenre valtanam le a Roidmi2S-t:
hasznalt mar valaki ilyet?
Lenne par kerdesem.
- Megoldhato vele, hogy a zene magatol elinduljon?
- Toltes kozben is mukodik? (nekem mindig toltene)
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
tamas.nick #756 üzenetére
Nincs ajánlott gomb.. itt kell behangolni a frekvenciát. (nincs a közelben az autóm, nem tudok ránézni..)
Ha a párosítás megtörtént akkor a skálán itt tudod arra állítani amit a rádión előzőleg beállítottál....
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
tamas.nick #754 üzenetére
Automatikusan nem keresi meg..
Neked kell keresned egy olyan frekit ami nem használt és lehetőleg a közelébe sincs másik...
Ha itt megadod, hogy hol használod lehet hogy tud neked ajánlani valami olyant ami Neki bevált. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
sarszegi14 #753 üzenetére
Sajnos EMUI esetében a védett alkalmazás csak "dísz", ugyanúgy bezárja egy idő után.
Nem csak ezzel van a gond, van, hogy megnyitja a zenelejátszót, de rá kell böknöm a lejátszás gombra, mert csak az appot indítja el, a zenét nem.Amúgy hogy lehet ismételten rávenni a Roidmi-t, hogy automatikusan keresse meg a megfelelő szabad frekvenciát? Amikor beállítottam, akkor otthon voltam, de a belvárosban már nem mindig tiszta az adás.
-
sarszegi14
csendes tag
válasz
tamas.nick #745 üzenetére
Próbáld meg a védett alkalmazások közé tenni a roidmi appot és a zenelejátszót, mert az emui leállítja azokat az appokat lezárást követően amik nem fontosak a számára.
-
blueye
veterán
válasz
csattila01 #748 üzenetére
Nem, ez egyaltalan nem normalis mukodes. Akar aram alatt van, akar nem.
Menj vissza es mutasd meg a szerelonek! -
Vigyorka
aktív tag
válasz
csattila01 #750 üzenetére
Ha jó bent akkor minek húzgálod ki-be,,
Akkor húzd ki amikor nincs rajta a gyújtás és valószínűleg nem lesz szikra..(Bocs nem tudtam kihagyni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest