Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
Bella80_ #136 üzenetére
Én csak ezt a módszert használom a feltöltésre, gond nélkül működik és ez a leggyorsabb is.
A háránya, hogy meg kell venni a Mi Bandage applikációt, úgy tudom az ingyenessel nem működik.
De olvasd el mégegyszer az alábbi leírásomat és pontosan kövesd, mert nem a Mi FIT-ben három Egyéni képnél, hanem a baloldali, Online karkötő számlaptémáknál kell elindítani, ahogy írtam is. Nem fogod látni a frissen letöltött lap előnézeti képét, mert az nem változik meg, de már az új kerül fel az órára. Nem írom le mégegyszer olvassd el újra és pontosan kövesd, kipróbáltam és nálam így működött. -
synar
őstag
válasz
Bella80_ #132 üzenetére
A telepítés menete, ha ragaszkodsz a Mi Fit-hez:
- A Mi Fit-benaz Online karkötő számlaptémák közül szinkronizáld az elsőt
- A Mi Band 4 Watchfaces alkalmazáson belül válassz egy neked tetsző óralapot, azt töltsd le és kövesd a TELEPÍTSE A 2. menüpont utasításait
- Lépj vissza a Mi FIT-hez és válaszd ki az először szinkronizált online számlaptémát és tedd fel mégegyszer, a képe maradt az eredeti, ez ne tévesszen meg, mert már az új számlap lesz telepítve.
Vagy ez a módszer még mindig működik és egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Powerbank topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest