Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petyamester
üzenetére
Digi1000, Mi11 (link speed 2401 Mbps): 847/264 jött át, valószínű bírna többet de ennyi van a netben most.
-
válasz
Integrator
üzenetére
Így elsőre sehol, de ha tudod skippeld ki ezt az automata izét.
Utána a Settings / Network settings alatt próbáld meg a PPPoE kapcsolatot beállítani.
Nálam így néz ki a Digi, semmi extra:
[kép] -
válasz
INGJOKE
üzenetére
Digi1000 nettel használom, teljesen rendben van vele. 25-30 eszköz van wifin, switchekkel kb. 10 kábelen. Eddig 1x indítottam újra. Ez kínai, abból is a china unicorn firmware változat ha minden igaz. Legnagyobb baja az eddig, hogy néha a port forwardnál 2x kell a mentésre nyomni.
-
válasz
Balage76
üzenetére
Van "gyári" device tracker Xiaomi routerekhez:
device_tracker:- platform: xiaomihost: ROUTER_IPpassword: ADMIN_PWinterval_seconds: 15consider_home: 60track_new_devices: trueAnnyi, hogy alapban 5 mp a timeout a python-ba amit használ, azt nekem feljebb kellett venni, mert nem mindig válaszol 5 mp alatt. Csak az hardcoded, nem paraméter, így upgrade esetén lehet visszaírni.
A sávszélesség meg egyéb dolgokat prometheusba tolom, jó tákolással. Az adat lekérdezés alapja ez:
https://pypi.org/project/pymiwifi/
A kimenetet jq-val megszűröm, aztán pushgateway-nek beküldöm.Amúgy Google Home integráció remekül megy Nabu Casa nélkül is

-
válasz
Norby-007
üzenetére
Használok hass.io-t, működik a port forward nálam. Néha a save gombra többször kell nyomni.
Ami még nem tökéletes, az az API. Alap dolgokat küldök be prometheusba, hogy lássam hol lehet gond, de pl. a load és a hőmérséklet fix nulla még

"mem": {"usage": 0.63,"total": "512MB","hz": "1333MHz","type": "DDR3"},"temperature": 0,"count": {"all_without_mash": 38,"online": 24,"all": 38,"online_without_mash": 24},"upTime": "1373442.29","cpu": {"core": 4,"hz": "1.4GHz","load": 0}, -
Én guglizok, még az elején vagyok (xiaomi gateway csak alarm funkcióval, temperature sensorok, wifis konnektorok, 2 android tv, plex, ps4, porszívó, légtisztító van rajta, routerek - xiaomi, asus -csak mint device tracker), kellene kamerákat firmware mókázni, lusta voltam eddig létrára mászni

Xiaomi Gateway-t seriallal nógattam, de hibás és nem fogad inputot, így rendeltem egy ConBee II-t, ha megjon akkor megyek tovább Zigbee vonalon.Amúgy szerintem ez a téma fedi le, külön hass.io-t nem látok.
-
Ahogy írták, csak a wifit adja.
De szerintem ha komolyabb automatizálás a cél ezt a Mi Home dolgot érdemes elfelejteni előbb utóbb, mert erősen lekorlátoz a lehetőségekben. Nem rég kezdtem átállni home assistantra, megy a device tracker ezzel a routerrel is, többet nem várok tőle ilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

trance89