Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyamester
csendes tag
Megérkezett a CN verziós ax3600.
Nagyon egyszerű volt beállítani, viszont a sebesség annyira nem nyűgöz le. P30 pro-val 5G-n 480 / 319 volt a max amit mértem. (Digi1000 net).
Bátyámnak a sima eus verzió van és ő a Mi 10-el 616 / 218...
A MiWifi appon néztem a beállításoknál a signal strength standardról átállítottam high-re de semmit nem ér. Ti mennyit mértek? -
Petyamester
csendes tag
Lecsaptam egy lengyel raktáros CN verziós routerre, köszönöm a segítséget!
-
Petyamester
csendes tag
Köszönöm!
Honnan érdemes rendelni CN verziós routert? Ali? Banggood? Nem mindenhol írják oda, hogy Global vagy CN verzió, olyan létezik hogy EU-s rendelés és CN verziót adnak? Egy linket megköszönnék!
A beüzemelése a kínai verziónak nehezebb mint a Globál? Nem kell belenyúlni, firmwaret telepíteni stb. ? -
Petyamester
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, Digi 1000 netem van és mostanában szerzek be elég sok xiaomi okos cuccot, porszívó,párásító, légtisztító, stb. , szeretném ha ezekkel rendben működne, persze ezek mellett a stabil internetkapcsolat is fontos.
Mit érdemes választani jelenleg: Ax3600 vagy Ax6000? Itthoni vagy külföldi rendelés?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest