- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A vezetékes kapcsolatot minden router tudja minden más routerrel, az nem a xiaomi- féle mesh, tehát nem is feltétlenül kell látnod.
A kérdés inkább az, úgy lőtted- e össze őket vezetékkel, hogy minden összedug, második- harmadik routeren reset, és hagytad őket párosodni, vagy pedig te álligattál rajtuk bármit is.Nekem nem vezetékkel volt összekötve, resettel összedugtam, az első megmutogatott a másik kettőnek mindent, és a beállítások egy része is átvándorolt, az első felületén láttam mindhármat, ha valamit, pl wifi nevét elállítottam, az a beállítás átvándorolt a többi routerre is.
-
trance89
Topikgazda
Szabadon cserélhető, max csak a miwifi app kezeléssel adódhat gond, lásd összefoglaló.
Hülyeség global fw-t használni mint azt már többször is hangsúlyoztam. Lényegesen gyengébb teljesítményt nyújt wifi-n mint a folyamatosan frissülő kínai, emellett pl a global AX3600-on bugos a port forward is. -
Laca0
addikt
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy az AX3000-et lehet-e simán AP-ként használni? Vagy vezetékes bridge módban?
Leírás szerint így kellene mesh-be kötni vezetékkel, de ez tulajdonképpen 2 külön alhálózat lesz. Csak internet elérésre jó, de ha van egy NAS vagy bármilyen PC-s megosztás, már nem megfelelő megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest