Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrator
aktív tag
válasz
DonJoee
üzenetére
Igen, kihúztam az előző routert, minekután annak a helyére menne ez az új router. Áramtalanítás volt, ez helyettesítette a felmászok a padlásra, és kihúzom a 220-ból. Így dobta ezt a hibát (azaz dobja eddig a pilantig is). Ami a legszebb a történetben, hogy a DIGI-t hívva azt mondták, hogy nem látnak semmilyen kapcsolódást. Kérdésemre, hogy ha a modem beragadt volna, és azt észleli, hogy a régi router be van dugva, nem lehet-e ez a baj, azt a választ kaptam, hogy dehogy is, hisz egyszerre 4 kapcsolódás van engedélyezve, tehát vagy direktbe 4 gépet dugok a modemre LAN kábellel, vagy 3 gép + 1 router, vagy akár 4 router, nincs jelentősége.
Narancssárga doboz volt, kínai karakterekkel egyedül a telefonos applikációban találkoztam.
De meguntam, bevittem a XIAOMI-hoz (Igazából WayTeq, hisz ez a Mo-i forgalmazó), hogy nézzék meg. A szervizes arc szerint router hiba, meglesik, 1-2 nap és adnak újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

trance89