Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi
    nagyúr

"az állítható mind a 4 objektívnél külön,"

S ez nem véletlen.
    Más egy Samsung szenzornak és más egy Sony szenzornak az érzékelője, de még a fényerőre is, nem csak az eltérő rekeszértékek miatt.

Gondold el, ha csak globálisan lehetne állítani, na az lenne az igazán gáz. :D

A Gcam egy csoda, csak persze kell tudni használni, és akkor nincs párja. Igazából egy Lightroom a telefonon, csak előre meghatározott értékekkel, hisz a gcam RAW10-ben fotóz, és azt alakítja át a profilhoz tartozó értékekhez, és akkor lightroomban gépen minden gépet egyedileg állítasz, itt meg az adott profilozónak bármilyen témához jól be kell tudnia állítani.

A múltkor küldött telegram csoportban van egy modder, ő csinált rengeteg modot a telefonhoz, sajnos nagy részük rootot igényel, na de azok a legkomolyabbak... az URAW converter mondjuk nem root-os, csak ugye gyárin meg ott van a részleteket eltüntető olajfestmény feldolgozás. Azt eltüntetné az AIOMOD, de ahhoz meg root kell.
    Az URAW converterhez mondjuk nem, akkor RAW16-ban fotózol gyárival és a converter alakítja át. Az még nagyon jó eredményt ad, csak lassú... kb 35 mp egy kép átalakítása. :( De az nagyon jó képeket ad vissza

Ha kijön a 17Ultra, lehet, hogy ráállok arra, hogy root nélkül hogyan lehetne az adott fastboot ROM-ba implementálni ezeket a modokat, hogy ne kelljen rootolni.

A global saturationt egyetlen egy helyen szoktam állítani.
    Megnyitod az agc9.2-t
    Felfelé suhintasz, jobb alul További beállítások - Lens Setting - Itt látod az összes lencsét külön külön, rámész az egyikre, mondjuk az 1.0x, itt lejjebb mész a közepéhez, ott megtalálod az exposure compensationt és alatta a Color Settings -t , és ott a Saturation Global 1.0 .
    Még esetleg a White Balance-szal játszhatsz.
    És fontos, hogy utána mentsd el a profilt(A Lens Settings sor alatt A Custom File - majd Save - akár ugyanazon a néven, vagy akár újon, én új néven szoktam, hogy az eredeti profil megmaradjon mindig bázisnak, ha nagyon nagyon elállítanék valamit, akkor még mindig tudom honnan újrakezdeni :D) , mert, ha nem mented el, és ne adj isten letörlöd a gcamot meg visszarakod, vagy betöltesz a javasabr profilján kívül másikat(neki is van, soft, medium, sharp - a sharp áll legközelebb a gyárihoz való feldolgozásban

Új hozzászólás Aktív témák