- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jodanovich #642 üzenetére
Hangzás:
Attól függ mihez hasonlítjuk.Egy iPhone mellett kissé sovány, magasai és közepei nem annyira tiszták, mélyben (így dinamikában) is vékonyabb, de önmagában szerintem elég korrektül szól.Kb úgy szól ahogy ebben az ársávban elvárt, de nem ezzel fogsz házibulit tartani annak ellenére hogy hangos tud lenni.Fotózás:
Ebben szerintem ott van rendesen.Dinamika, színek, részletek, mind rendben vannak.Fókusz stabil.Szép képeket lő nappal és éjjel is.
2 dolog van amivel gondja tud lenni.
Az első a növényzet.A kicsit távolabbi sűrűbb nyövényzettel nem nagyon tud mit kezdeni, a levelek nagyon hamar átmennek olajfejtménybe.Persze ezt csak nagyon belezoomolva venni észre.Ezt eddig minden Xiaominál észrevettem, ebben a Pixelek, Samsungok, iPhonekok ügyesebbek (igaz drágábban), még ha nem is fényévekkel.A második, hogy eddig egy Gcam port sem működött rajta jól.Vagy pikpak kifagynak, vagy fókusz problémákkal kűzdenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest