- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Maxell014 #932 üzenetére
Aliexpressen 1500 ft/db..
Bal szélsőt eladtam. A keret gumírozott, az átlátszó rész műanyag. Gyűjti az ujjlenyomatot, valamit ha fekete telefonod van, nem szerencsés ha alákerül a por, mert meg tudja karcolni a hátlapot. (hátlapi fóliával hordanám csak)
Középső: körbe a keret gumi, a hátulja/belseje műanyag, de matt/puhább fajta, kellemes a tapintása. én ezt tartottam meg.
A jobb szélsőnek a legjobb a tapintása, olyan mint a tok nélküli kék színűnek. Műanyag de olyan érzés mint ha bőr lenne
Belül kemény műanyag a tok anyaga, barázdákkal..
Mindegyik hibátlanul illeszkedik a telefonra, a bal szélsőnél a Leica feliratnak is ki van vágva a nyílás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest