Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
TS-ről 240eFt körül nem opció a rendelés?
Nekem anno onnan jött a 11 Ultra -
Engem teljesség igénye nélkül az zavar, hogy ilyen balfasz megoldás MINDEN benne. Egy villogó, lebegő gomb van mikor hívnak, mintha valami subway surfers főmenű lenne. Most merre húzzam, hogy felvegyem, merre, hogy letegyem? Melyik az sms elutasítás? 3 tetves "dedikált" szoftveres gomb kéne és kész.
A hívásnapló is egy foshalmaz, telefonszámokat legutóbbi hívás szerint osztályozza. Fel kéne hívnom egy számot, akivel beszéltem adott napon (meg még 13 másik nem elmentett számmal). Így nem lesz meg, viszont tudom, hogy 2 hónapja melyik napon beszéltünk. Nézhetem egyesével végig mind a 14 telefonszámot előzményre, hogy megtaláljam. Felcseszi az agyam, hogy a csöves tech nem segíteni akar egyszerűen, gyorsan navigálni, hanem átnevelni, egyszerűség helyett gyökér fölösleges túl"innoválással" hátráltat.
Nem az ismeretlen része zavar. Hanem, hogy nem jó, nem intuitív, hanem tanulni, erővel szokni kell.
Névjegy keresés, hívásrögzítés hiány, stb már említésre sem érdemes.bads1: bocs, dolgozom, élek, nem itt álltam haptákban. Fene a sunyi szar mindenemet, mi?
-
bads1
aktív tag
Ezért kérdeztem, de válaszok nem jönnek
-
natë
nagyúr
válasz
DroiDMester #795 üzenetére
Sosem voltam rákényszerülve. Azt telepíthettem volna fel, amit akarok. Nem tettem, mert igen jó a Google megoldása.
Meg sem tudod magyarázni, mi zavar benne. -
hroberto
veterán
válasz
DroiDMester #795 üzenetére
Ez abszolút nem igaz. Régebben (Mi8, Mi9) a MIUI tarcsázó volt az alap, Mi10-en már a Google féle volt. Pár nap alatt megszoktam, azóta azt használom. Nincs vele baj.
-
-
bads1
aktív tag
Mi a baj a Google tárcsázóval?
-
TpS
őstag
válasz
mergesmate #790 üzenetére
Ezt próbáltad már? [link]
-
mergesmate
tag
válasz
kicsipapucs #789 üzenetére
Én pontosan ugyanezért ugyanígy tettem
azóta boldogan használom a gyári tárcsázót az eu rom-mal.
Idáig 2 dolog van ami számomra zavaró az eu rom-ban, az egyik a betűtípus, a másik, hogy a Youtube app valamiért nem megy 120Hz-en.
A betűtípust át tudtam állítani a fejlsztői beállítások között(System-wide variable font), de a Youtube app 120Hz-en való működésére egyelőre nem találtam megoldást. -
Ekkora rákot mint a google tárcsázó a világ nem hordott még a hátán.
Ez az egyetlen funkció eléri nálam, hogy bootloadert nyissak és eu romot rakjak.
-
femiki
tag
Köszi a vétellel kapcsolatos ajánlásokat! Még annyit kérdeznék, hogy benne van a B20 ?Néztétek?
-
bjames
aktív tag
Tudtátok hogy van a telóhoz yt prémium promó?
-
CubeDogg
tag
Sziasztok!
Töltéssel kapcsolatos probléma merült fel! Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy a gyári 67W-os töltővel és gyári Type-A - Type-C kábellel mikor csatlakoztatja elindul a gyorstöltés, megy a MI Ultra fast charge és a zárképernyőn kiírja, hogy Szuper-Gyorstöltés és kúszik is felfelé a %, viszont 1 másodperc múlva lekapcsol a töltés mintha ki lenne húzva a kábel aztán az egész elölről amíg ki nem húzom a kábelt. Gondoltam arra, hogy mivel volt táskában a kábel és a töltőfej is, valamint a zsebemben is por mehetett a telefon csatlakozójába esetleg túl érzékeny erre a telefon ezért kifújtam, megpucoltam, de ekkor sem lett rögtön jó, csak akkor ha még egyszer ezt végigjátszottam. Utána stabilan ment. Viszont ez most már folyamatosan előjön. Próbáltam másik kábellel, azzal is ezt játsza, próbáltam másik töltővel, azzal még a gyors töltés sem mindig indult el. Sőt volt olyan is, hogy a gyári töltővel nem a szokásos "sárga villám" jelent meg és a gyors felfele számolással hanem a kék "MI Turbo charge". Viszont ezzel is kb. ugyan olyan gyorsan tölt mint a "sárga villámnál". Más is tapasztalt hasonlót? Van ötlet, hogy mi lehet a gond? Telefon? Kábel? Töltő? Garanciális javítás szóba jöhet?
Köszönöm! -
Dino69
aktív tag
válasz
DroiDMester #783 üzenetére
Magenta csoport, és nem terveztem 2 évig pörgetni, most is kitudnám nyomni, csak lélekben sok egy telefonért 360 ezer
Ha meg cégre veszem, akkor csak 1 év gari...
-
-
Még mindég a legjobb vétel YETTEL.nél 319.ért 2.nap alatt nálad van! 3.év hivatalos gyári garival
-
femiki
tag
Sziasztok. Honnan érdemes most beszerezni a 13-ast? Hol a legjobb az ára? És mennyi idő alatt jön meg? Köszi!
-
n@p@lm
őstag
válasz
DroiDMester #777 üzenetére
Köszönöm, akkor ez a része rendben van. -
ha bevagy jelentkezve az MI fiókodba és aktív a készülék keresés, nemtudnak csinálni vele semmit, max valami custom AOSP ROM.al lehetne használni de még nincs mi13 szériára semmi ilyesmi, csak a gyári és gyári módosított, ROM.ok azzal meg nemtudják használni, ha a fenti feltételek adottak, hiába flesseluk újra vagy állítják vissza gyári állapotra.
-
n@p@lm
őstag
válasz
DroiDMester #775 üzenetére
amúgy meg minek zárnád vissza? semmi értelme! - Biztonsági okok miatt.
Ha ellopnák vagy elhagynám a készüléket ne tudják flashelni.natë : köszi.
-
-
n@p@lm
őstag
Laikus kérdés:
Kinyitom a bootloadert, felteszem a xiaomi.eu romot, utána vissza tudom zárni a bootloadert? -
-
bjames
aktív tag
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, beszereztem egy szép zöldet. Mióta megvan, tegnap óta, folyamatosan nagyon meleg a hátlap. Még programot sem tettem fel, kivettem minden feleslegeset kukáztam. Megnyitom a böngészőt már melegszik is. Lehet selejt?
-
Shummo
senior tag
Hali. Nyitott bootloaderen vagyok. (magiskkel rootolva)
frissítettem a TWRP-t , majd bootloopot kaptam.MI a javasolt lépés?
-
muszi0521
aktív tag
Ajánlót ? vagy felejtő ? Ha ilyet szeretnék .
-
Addel
senior tag
Sziasztok.
Csak egy kérdés, a 13 MIUI tud időzített töltést, vagy beállított értékig töltést pl. 80%-ig tölteni ? -
retesz147
addikt
válasz
Victoryus94 #759 üzenetére
Nekem időzített sms-el van ilyen problémám, hogy vagy pontosan, vagy pár perccel később küldi.
Áthidaltam másik sms aplikációval, ami pontosan küldi.Nekem ébresztés jól működik, ne zavarjatokat nem használom.
Én eu dev-en vagyok.
-
Victoryus94
őstag
Ébresztés azóta rendben van
Jelenleg a töltés is ok... Remélem így is marad.A ne zavarjanak mód viszont nem a megadott időpontban kapcsol ki (hol előbb hol később).
Illetve Telekomos kártyám csak az rcs üzenetet küldi el.
Az sms-t nem.
A Telekom SMSC száma helyesen van beállítva, átírni sem engedi. A Yetteles kártyámon működik az sms küldés.
A gyári Google alkalmazást használom, de a Xiaomi üzenetek appal sem megy. -
Mendez75
csendes újonc
Tegnap még csak személyre szabtam az X13-at de ma már volt időm ténylegesen is használni. Azt kell mondjam, ez egy piszok jó telefon. Samsungról váltottam erre. Volt már xiaomi-m és azt is szerettem nagyon. Szerintem a MIUI a legjobb. Kész felüdülés a Samsung rendszere után. Sokkal kézenfekvőbb, átláthatóbb és gördülékenyebb. Az X13 minden ízében nagyszerű telefon számomra. Még sosem éreztem ezt egyetlen mobillal sem. Ja.. és nem utolsó sorban, nagyon elegáns a kinézete is. Képen is nagyon tetszetős volt de élőben ez hatványozottan igaz. Ha valaki megkérdezné, hogy változtatnék-e valamit rajta, azt mondanám, hogy nem. Ez így tökéletes.
-
TpS
őstag
válasz
Victoryus94 #754 üzenetére
Az ébresztéssel sose volt gondom, még a telefon bekapcsolást is próbáltam az ébresztéssel, az is szépen ment, persze erre amúgy sose lesz szükségem. Viszont az időzített sms nem mindig pontos, valamikor 2-5 percet is késik számomra teljesen érthetetlen módon..
-
bjames
aktív tag
válasz
Victoryus94 #754 üzenetére
Ha nem hardveres problémák, akkor ezek megoldhatóak, vagy EU rommal meg is oldódnak.
Nekem is ez a tervem, vagyis ma megrendeltem én is (eddig bírtam), s majd megy fel rá az EU rom. Én a stabilat fogom felrakni, abban ritkábban maradnak bugok ahogy figyelem. -
Victoryus94
őstag
Ha nem hardveres a problémám (pl szenzor), akkor jövőhéten felkerül az EU ROM.
Próbáltam 2 hidden settings appot, de egyik szerint sincs ilyen opció a ROM-ban.Egyébként tetszik a telefon. A szoftvert kicsit összegubancolta a Xiaomi (pl magyar fordítás itt-ott teljesen más, néhány funkció nem túl logikus, a hangkezelést sem szeretem), de ha a töltési problémák megoldódnak, és az ébresztés is fixen működik, akkor nem lesz néhány évig lecserélve.
-
bjames
aktív tag
válasz
Victoryus94 #751 üzenetére
-
Victoryus94
őstag
Köszi, ma ébresztett gond nélkül, a DND is kikapcsolt időben.
A napokban kiderül, hogy csak véletlen-e, vagy megoldódottGyári szilikon tokot használom egyelőre.
Töltőből 5W 2A-es Samsung Travel adaptert próbáltam most, mert ez előző 20W-os QC4-es töltővel vacakolt.
Irodában találtam 5V 2A-es Xiaomi adaptert is.
Azzal tudok még tesztelni, meg a gyárival."Optimalizált töltés" opcióm nincs.
A Oneplusban használtam a funkciót, Xiaomiban nincs ilyen sehol.
Próbáljak ilyen "HIDDEN SETTINGS" appal körbenézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Építő/felújító topik
- DJI topic
- Windows 11
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest