Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Biztos csak én vagyok béna... vagy nem figyelek eléggé, vagy nem tudom. Elbizakodottá tett a normál fokozat
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.Nincs ezzel igazán baj, nem kell (vagyis nem tudom, hogy kell-e) patch erre, de az tény, hogy nekem ez már nightmare, nem classic. Várjál, és még van egy fokozat!
Szóval jó ez így, csak ezt az ironman dolgot kell nagyon gyorsan elfelejtenem. Csúzilval lövünk a levegőbe, ha találunk, akkor meg 1-2 hápé... csak a gránátok maradnak, mindegy a weap fragment, csak túléljük.
Egyébként a veszteségek ellenére megyegetett az első próbálkozásom (classic+iron), de aztán jött az első terror... teljes bukás... repültek, lőttek, mérgeztek, átteleportáltak, zombit gyártottak... én meg próbáltam nyugodt maradni. (Egyébként sikerült regroupolni, a maradék két srác még tartotta magát, de aztán jöttek a pókszerűek, és lerohanták őket.)Enyhe spojler a következő sorokban.
Ja... azért volt tanulság is belőle... az első az, hogy hiába halt meg mindenki, és jött vissza üresen a Skyranger, hazahozta a cuccaikat. Heh. A második meg az, hogy a pókszerű köcsögök által gyártott zombikból még ott, a harci térképen is kikelnek ám a kis aranyos delikvensek! Bizony! Örültem ám... óóó, mondom ez lassúzombibácsi, ez még jóóó egy kör míg ideér... aha. Lóf*szt, kibújt belőle a kisördög...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.