Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Aha értem.
Mindig meg szoktam nézni az ilyesmit ha játszok valamivel ami nagyon tetszik. Hátha akad legalább valami jó kis poster vagy valami.
Mikor ezeket keresgéltem sokszor feldobta a The Bureau című játékot. Gondolom azok követték el akik ezt.
Játszottatok vele? jó játék?
Néztem egy gamplay-t és annyi jött le hogy abba is van valami hasonló fedezék meg mozgásrendszer de a lövöldözés az nekem real time-nak tűnt. Szóval érdekesen nézett ki.
De ha ti azt mondjátok hogy "hó hát az is nagyon jó meg kötelező ha az xcom tetszett" akkor majd lehet teszek vele egy próbát.
Bár nekem így elsőre valami könnyebben fogyasztható xcom-nak tűnt.
Gondolok itt ara hogy nem felülnézetes, kapunk egy hőst, a lövöldözés real time amit jobban szeret a nagyközönség..
Bár lehet nem eről van szó. Csak beletekertem a videóba de nem foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Keychron egerek bemutatója
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest