Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Aha értem.
Mindig meg szoktam nézni az ilyesmit ha játszok valamivel ami nagyon tetszik. Hátha akad legalább valami jó kis poster vagy valami.
Mikor ezeket keresgéltem sokszor feldobta a The Bureau című játékot. Gondolom azok követték el akik ezt.
Játszottatok vele? jó játék?
Néztem egy gamplay-t és annyi jött le hogy abba is van valami hasonló fedezék meg mozgásrendszer de a lövöldözés az nekem real time-nak tűnt. Szóval érdekesen nézett ki.
De ha ti azt mondjátok hogy "hó hát az is nagyon jó meg kötelező ha az xcom tetszett" akkor majd lehet teszek vele egy próbát.
Bár nekem így elsőre valami könnyebben fogyasztható xcom-nak tűnt.
Gondolok itt ara hogy nem felülnézetes, kapunk egy hőst, a lövöldözés real time amit jobban szeret a nagyközönség..
Bár lehet nem eről van szó. Csak beletekertem a videóba de nem foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Witcher topik
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest