Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tudom higy lehet fejleszteni. Csak még nem tartok ott. Nameg eddig elég jól bírja. Az meg külön jó mikor pl az exalt tagok elbujnak evy épületbe én meg csinálok rá kamionbejárót.

Részecskeágyú az a rail gun?
Mert az megvan már fejlesztésben csak még nem vettem meg.Wed:
Igen összefutottam és kapott is pajzsot a kicsitől de erre volt a vàlaszom a sniper-es ami után a mectoid be is menekült az űrhajóba.Ja igen. Ez a légierős harc hogy van?
Random vagy van egy bizonyos szintü ufo-t már nincs esélyem lelőni az alap repülővel?
Mert volt egy nagy téglalap alakú ufo akivel nem bírtam alap repcsivel meg alap fegyverzettel.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest