Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz negyven2 #89410 üzenetére
"A Star Citizen esetében meg lehet hamarabb jön el a valós Star Citizen opció az emberiségnek, minthogy elkészülne az azonos nevű játék.
"Csak, hogy on is legyen: Valheim, Starfield, Stalker, Forza motorsport. Én ezeket várom. A Valheim kifejezetten jó játék lett. Pc-n játszottam vele.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #89439 üzenetére
Én már nem olvasok semmit. Majd Fizzie-nél érdeklődök, hogy történt-e valami lényeges dolog (nem itt, hanem Xbox fronton).
#89403 l.skywalker : na ez most meg kell néznem. Gondolom hasonmás, azért minden szart ő sem vállal el.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Redneck
nagyúr
válasz negyven2 #89431 üzenetére
Ezzel én is tisztában voltam, de gondolom egy stabil 30 fps-t azért össze tudnak legózni. Nyilván a LOD nem lesz nagy, és többnyire 1080-1440p lesz felskálázással. Nem vagyok oda a 30-ért, de egy ilyen címnél lehet elfogadom, főleg hogy a GP miatt, nem lesz vásárlási kényszer.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #89490 üzenetére
Én az elhagyó a konzol listát várom. Csütörtökön szóbelik, utána talán lesz affinitásom, hogy gyorsan pótoljak valamit, ami hó végén kikerül.
Vagy kötél általi szabadságvesztés lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz negyven2 #89589 üzenetére
...és a neve Solomon Odonkoh
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Wesder
félisten
-
aktív tag
-
-
Marcsello31
őstag
válasz negyven2 #90747 üzenetére
[link]
Itt van a megváltás linkje, amiről szó van, vagy volt, én már telepítettem is ingyen a retroarch-ot, és fut. weboldalon keresztül kel kiválasztani, ő meg valahogy megnyitja a storet, amin keresztül ingyen telepíthetjük, de nem csak a retroarch,t ingyen. még.. a kép tényleg ütősen beszólós.... -
3L1T3
addikt
válasz negyven2 #91115 üzenetére
Senki nem fogja megakadályozni, hidd el. Túl nagy falat az MS minden kormánynak. Az pedig csak az ő malmukra játszik, hogy közben több akvizíciót is engedélyeznek és nyélbeüt a SONY és a Tencent.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #91187 üzenetére
Aha...
Akkor jelenleg így működik csak:
"Once your Discord account is linked to Xbox, you can hop in a channel you’d like to talk in using Discord just as you normally would. On the Discord mobile app, you’ll see a new option to Join on Xbox. At this point, you’ll need the Xbox app to transfer voice chat from your Discord account to your Xbox. If you have it installed, the Xbox app will launch and let you connect the Discord Voice chat to your Xbox Series X|S or Xbox One console."
Tehát jelenleg csak a Discord app-ban lévő hívást tudod átirányítani Xbox-ra. Vagyis a folyamatot a Discord App-ban kell elkezdeni, majd ott a Join on Xbox opciót választva előbb megnyitja a telefonon lévő Xbox app-ot, majd ott a hívást már át tudod rakni Xbox konzol-ra. Vagyis közvetlenül Xbox-on lévő ismerőst nem lehet csak úgy felhívni (illetve Xbox-ról se lehet Discord-on lévőt).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz negyven2 #91831 üzenetére
Igen, ez a gondolatom nekem is, hogy a generáción belüli hardveres ugrás nagyon messzire sodorja a Series S -t. Az pedig biztos nem lesz megoldás, hogy cloud game -re terelik. Mert nagyjából azt jelentené, hogy megszűnik vagy csökken a támogatása. Ezt pedig esélytelen.
Series S pedig szerintem sem utód. Inkább egy low budget modell, amivel a kitöltötték azt a rést, amit a Series X és a PS5 hiánya teremtett. Annak ellenére is sikeresen, hogy bőven sorakoztak a polcon.
Illetve tök jó megoldás azoknak, akik koca gamer -ként nem szeretnének sokat költeni erre a hobbira.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz negyven2 #91830 üzenetére
Én pl úgy jártam, hogy megvettem a Dying Light 2-t, és csak vásárlás után jöttem rá, hogy nincs közös multi one x és series x között. Lehet mondani, hogy én voltam a f@x, mert miért nem jártam utána, és ez igaz is, de attól még bosszantó.
Másik ilyen volt a Gta 5 online series patch. Nyilván kíváncsi voltam, hogy milyen lett, ezért indítottam is. Később derült ki, hogy utána már nincs mód one verzióval együtt játszani. Sőt, ha one gépen indítom, akkor nulláról indul az egész.
Persze ezek nem a legjobb példák.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
JamesHun
addikt
válasz negyven2 #91887 üzenetére
hány stúdiót vásárolt fel a Sony az utóbbi pár évben?
elég sokat. azok meg nem fogják kiadni csakis PS re a játékokat.
ott vannak még a nem felvásárlások, de félig meddig sony nak fejlesztő cégek.
Engem azok jobban zavarnak, mint egy azaz egy játék ami úgy is jönni fog PS re is, mert a pénz nagy úr.
Mind1 az MS nek, hogy a sony tulajok fizetnek vagy xbox userek, de nekik meg a game pass miatt kb ingyen kell adni.SeriesX: JamesSHun
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #91945 üzenetére
Akkor kb
30$körül lenne ez a csalàdi csomag havonta. Az annyira azèrt nem rossz. Most ha úgy nézzük hogy ha nègyen vannak, abbòl 2-2-en home-olnak ès nem a fillèrsexes mòkolàssal vettèk, akkor àrban lènyegèben ugyanott vannak.
Vagy ez úgy hogy 1+4, tehàt 5 ember osztozhat? Ha 5 ember, akkor legjobb esetben is 3 előfizetès kellene hogy mindenkinek legyen GPU-ja, bàr akkor a cloud ugye nem osztòdik, meg a Perkek sem. Egyelőre így papíron jònak hangzik.Szerk.
Szàmològèpbe beütöttem. Arànyosan 25$ lenne egy hònap az ùgy mèg jobb.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest