Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stillmatic
aktív tag
válasz
NyMRooD #53832 üzenetére
Nem számít, ezeknél a régi játékoknál a nagy részük már nem játszható online. A Forza Horizon 2-őt anno bezsákoltam 9990 HUF helyett 3990-ért, erre már nem volt szerver. Offline-ként kábé ennyit ér, de aki leszedi egy tízesért, az felér egy rablással.
Vagy ott az Enemy Front. Nekem bejött marhára az a játék, de a szervereken még nem futottam össze egy emberrel sem. -
stillmatic
aktív tag
Hülye kérdés, de számomra nem egyértelmű: ha eladom a 360-as konzolomat, egy kreált, livementes profillal a HDD-n hagyott játékokkal, akkor ha beújítok egy One-t, a saját profilommal arra is le tudom húzni még egyszer azokat a játékokat?
-
stillmatic
aktív tag
válasz
stillmatic #53548 üzenetére
Ja, eggyel feljebb szántam a hozzászólást.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
MasterMark #53543 üzenetére
Hát ez érdekes, én pont ezért maradtam le anno a goldos Forza Horizonról, mert Maestro kártyámat Mastercardra kellett cseréltetnem a bankomnál, mivel az ingyenes játékokhoz is kellett kártyaszám a Confirmhoz.
Ez két éve volt. -
stillmatic
aktív tag
válasz
l.skywalker #53445 üzenetére
Thx.
Behúztam a Far Cry 4 Season Passt, ennyiért megérte. Viszont az Escape From Durgesh Prisonért egy közepesen fejlett afrikai országban is lecsuknák az Ubisoft fejlesztőit.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
szupermacs #53388 üzenetére
Én nem régóta xboxozom, de az elmúlt 2 évben nem emlékszem leértékelt NFS játékra. Ingyenesre főleg nem.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
szupermacs #53383 üzenetére
Úgy átlag három havonta goldos heti akcióban is odadobják digitális formában, én így zsákoltam be 9900 HUF helyett 4000 forintért.
Más kérdés hogy nem ér még annyit sem. A free roam elég uncsi egy idő múlva, a versenyek már az elejétől. Egyedül a pajtaleletes cuccok érnek valamit. Nagy csalódás volt. -
stillmatic
aktív tag
Köszi srácok, tehát összegzem:
-Mindkét profil aktív live goldos, igaz a felhős mentés nem volt beállítva egyiknél sem. Nem értem hogy miért nem működik anélkül is, ez egy vicc.
- A gép belső, 4 GB-os memóriáján vannak a mentéseim, a profilok egyaránt. A játékok pedig a HDD-n illetve lemezen.Tehát letöltöttem a saját, belső storagéra a profilokokat és ugyanazon storagén lévő mentések is ott vannak a maguk fizikai valójukban de nem társulnak a profilokhoz. Mindezt egy egyszerű lefagyás okozza. Ilyen foskupac összeomlás még a szintén Microsoftos Windowsokkal sem történik a PC-ken, pedig ott is előfordul időnként pár meredek dolog.
Mindegy, egy csomó open worldos játékom mentése ugrott, mostanában nem kezdem őket újra. Az én goldom nem lesz megújítva, a gyerek míg el nem füstöli addig marad a box, utána soha többé Microsoft. -
stillmatic
aktív tag
Hali!
Nem tudom, más is járt esetleg így: Pár havonta a gyerek Minecraftja gondol egyet és lefagy, a konzol pedig újraindítás után legyalul random 1-2 profilt. Az enyémet mindig, a gyerekét néha. Namost, hiába töltöm le újra a profilokat a konzolra, az achievmenteken kívül semmi másom nincsen, a mentéseim elvesznek. Mivel annyira nem vagyok nagy konzolos, valaki adjon már tippet, hogy hogyan lehetne ezt kivédeni?
Csak azért nem viszem ki az udvarra szétverni egy fejszével a Microsoft hulladékát mert már elég sok digitálisan megvett játékunkat buknám el. De gondolkodom rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Steam Deck 512 GB AKÁR JÁTÉKOKKAL IS
- PlayStation Portal hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest