Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz PaulMP #572 üzenetére

Jah én is észrevettem, hogy mennyire megy felfele a gépigény ha tartani akarod a max grafot.
    Én is kb a világ életemben budget-mid range felhasználó voltam kb a mostani gépem a legjobb amim valaha volt talán arányosan/időszakilag a 2008-as 8800 GT/2 magos AMD rendszerem volt ilyen jó ami igazából akármit elvitt ami akkor volt játék. 'Crysis 1 azért betett neki mint mindenki másnak :DDD '
    Teszem azt valaki elkezdett játszani Wuwát egy ilyen átlag pár gen előtti Intel/AMD procin meg egy 6 gigás 1060-on vagy RX 400-500 as szériás AMD-n ami akkoriban simán elég volt most meg vakarhatja a fejét lowon kb.. :((
    Én nagy néha be szoktam lépni telón, hogy új karira toljam a pullokat meló közbe mert nem bírom kivárni vagy max néha letolom rajta a napikat gyors ha esetleg kimaradt vagy nem kerültem a géphez.
    Poco X6 Pro-m van de kb medium-low keveréken FSR-el úgy ahogy játszható de inkább nevezném szenvedésnek azt. :DDD 'Nincs az az isten, hogy én ezen akarnám ténylegesen játszani a játékot meg a sztorit..'

Új hozzászólás Aktív témák