Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaulMP

tag

válasz Daelion #522 üzenetére

Hát mindent kimaxolok az adott patch-ben, end game-et, web/discord event-eket, még a twitch rewardot is behúzom. Amúgy nem sok idő, havonta szerintem max 10 órát játszhatok vele. Battle pass+lunite előfizetés fut még ami havi 15$. Ezen kívül most volt egy kis szerencsém is, Chisa meg Lynae és a fegyverük összesen nem volt 160 pull, Iuno is egész kevésből meglett.

De én pl skippeltem 2025 elején sokat mert egyik karakter se tetszett.
    2.x-ben ők maradtak ki:
    -Roccia
    -Brant
    -Phoebe
    -Zani
    -Augusta
    -Qiuyuan

1.x ben meg ők:
    -Jinshi
    -Jiyan
    -Zhezhi

A fentiek közül csak Augusta-t bánom kicsit, meg talán Qiuyuan-t, és gondolkoztam is hogy azért jó lenne megszerezni majd őket, de szinte tuti hogy egyik se lesz meg, Jinshi-t is akartam, de a gameplay annyira gyenge vele ma már hogy inkább hagytam. Szóval tavaly 6 karaktert skippeltem 1.x-ben 3 at és volt egy kis szerencsém is. :DDD

A mostani felhozatalból akik úgy ahogy tetszenek az első két patch-ben jönnek, a többiek kinézetre egyáltalán nem jönnek be, szóval megint lehet majd spórolni, de azért majd meglátjuk :D. Amire nem vagyok hajlandó az a 15$-nál többet fizetni. Ha kéne venni külön pull-t akkor inkább abbahagynám az egészet.

Szerk.: Kimaradt Zhezhi upsz :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés