Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Melorin #80197 üzenetére

Hát a tokenről elmondom hogy úgy nagyjából hogyan lehet szerezni.
    Minden hónap első vasárnapjától egy hétig van Darkmoon faire event.
    Fővárosokban megjelenik egy NPC aki a legközelebbi Darkmoon portálhoz teleportál téged pár fillérért.
    Ha jól emlékszem 40-es szint alatt ez 1 ezüst,40-es szint felett 10 ezüst talán,magas szinten meg egy arany ha jól emlékszem.
    Az NPC stormwindben az aukciós ház mellett dekkol,orgrimmarban pedig a griffes mellett állt.
    Beszélsz NPC-vel kapsz küldetést és elteleportál a portálhoz,belemész a portálba és egy szigetre visz,ahol a cirkusz van.Rengeteg napi küldi van ott amivel kaphatsz tokent,ha van a karidnak profession akkor talán 250-es prof felett kapsz küldiket is.Ha van cookingod legyen nálad liszt különben mehetsz vissza,tailoringhoz és leatherworkinghoz, coarse thread meg hasonló vackok kellenek és festékek,kék meg piros.De a lényeg hogy add le a küldit és kapsz egy könyvecskét. Darkmoon Adventurer's Guide.[kép]
    Ha nálad van a cucc instákban és bg-n esnek neked küldetést adó itemek,amikért 10 tokent kapsz és sok xp-t.
    amiket jó pénzért el is passzolhatsz AH-ban.
    Nekem most esett 3 is.
    [kép]
    [kép]
    Ezeket beváltod tokenre a cirkuszban.
    De a cirkuszban napi küldik is vannak adnak 1 tokent.

Mellesleg az instának lőttek,a tank egy töketlen blood elf Dk volt,cloth és leather cuccokban.

• Arnold2

őstag

válasz Melorin #80197 üzenetére

Jó dolog a heirloom, de Plata-val ellentétben én nem javaslom első karinak. Nyugodtan saját tempódban játszd végig a tartalmat. Nem maradsz le semmiről és tök felesleges gyorsítani.
    A heirloomot azoknak találták ki, akik a 20-ik karakterüket húzzák és nagyon nincs kedvük szöszmötölni már.

S ahogy a való életben úgy a játékban sem illik feltétlen kéregetni (bár ha tőlem kultúrátlan és jól megfogalmazottan kér egy újonc goldot, adok általában egy ezrest, de mind a kérés mind az adás nagyon ritka).

Szóval összegezve, nyugodtan haladj a saját tempódban. Az AH-t és a heirloomot szerintem hagyd is elsőre. Bőven ráérsz velük még foglalkozni.
    Maximum ha találsz valami nyersanyagot ami Neked nem kell, tedd be az AH-ba, hát ha elviszik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés