- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#81999360 #65496 üzenetére
Regebben eleg sokat hasznaltam es egy nagyobb patch utan neha szivas volt frissiteni oket(varni, hogy frissitsek), plusz neha ugy ereztem, hogy tulzottan fuggok toluk, pl. most hogy nem hasznalom oket tobb minden tunik fel neha egy-egy harc soran, nem hagyatkozom annyira rajuk.
Meg leginkabb a UI-os addonokra ertettem egyebkent, ilyek hogy TSM, Postal, azert fent vannak, meg WA is, de egyelore 2 aurat hasznalok es semmi tobbet.(#65500) Lirion: Szoktam nezni videokat nagyobb csapatoktol, igy tudom, hogy sokan hasznalnak.
Ettol fuggetlenul kivancsi lennek DrGonzo-ra, hogy O hogyan gondolta amit irt.
Meg olvasgattam velemenyeket kulonbozo forumokon es sokak szerint olyan normal raidig meg lehet lenni nelkuluk is, utana mar neccesebb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest