- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Cathfaern #64237 üzenetére
Jó ,de példul azt is hozzá lehet tenni a nekem visszajelzések alapján,hogy Most vanilla óta Resto shamanozom. Picit voltam cement és elemental. Erre msot ,ha vissza térnék akkor a másik két vanillas karimmal kelelne amik mindig csak altok voltak. palaval vagy warriroral inkább tankolni mert a resto Shaman nem a olyan jó már se PVP-re se PVe-re. Akkor most .
they know what is what but they don't know what is what [link]
Köszi: DrGonzo22 . Azt merre találom?
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #64237 üzenetére
Feleslegesnek nem mondanam inkabb valtozatosnak hiszen Pl. Warlock-al teljesen mas jatekstilust biztosit a 3 eltero Talent fa.
Ha a Rugok, DK, illetve Warrinak nem jo az egyik Talent spec csak valtanak a masikra vagy amelyik eppen jobb PvE/PvP-re de egy WW Monk, Retri Pala-nak nincs valasztasi lehetosege. Vagy jo lesz vagy nem (azt ne vegyuk szamitasba, hogy lehet Healer PvE/PvP-n mert sokaknak nem fekszik mint alternativa).
A DH-nal szerintem megoldhattak volna HA! akartak volna, de inkabb az idohiany ami itt jobban szamit.
Igazabol nekem mindegy mert maradok Druid/Shaman vonalon
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest