Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz Cathfaern #36630 üzenetére

ezek nem megfelelő újdonságok, de akkor mik lennének azok?

Mivel nem vagyok játékkészítő, ezért ne nekem kelljen kitalálni :) De pl. miért nincs egy-két olyan bg, ami alapvetően különbözik az eddigiektől? Mert tb karakterközpontú, azt mondod. De pont ugyanilyen karakterközpontú alterac valley is, ott sincsenek gépek. A másik új, aminek most nem jut eszembe a neve, ahol resource-ért megy a harc, az meg ugyanaz, mint arathi basin. Szóval én továbbra se látok egetrengető újdonságot a bg-ken.

aztán úgyis SW/OG főterén fogsz ücsörögni, mert ott van minden npc, meg onnan lehet gyorsan eljutni bárhova.

Pont ez a gond. Eléred a 85-öt, onnantól fogva instákba és/vagy bg-kre jársz SW főteréről. És ennyi. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem egy idő után ez unalmas. Valószínűleg azért is, mert nem volt társaságom. A PVE és a PVP mint elfoglaltság mellé kellene még legalább 2-3 ugyanilyen szintű dolog. Mittomén, kereskedés, szerencsejáték, bolt nyitása, csak ami úgy hirtelen eszembe jut. Nem is kellene sok új dolgot kitalálni, csak átvenni olyan mmo-kból, ahol ezek működnek.
    Ja, még az előző sirámomból kimaradt: a guild leveling miatt sorra alakulnak a 7-800 fős guildek. Innentől fogva számomra a guild értelmét veszti.

Új hozzászólás Aktív témák