Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Ja. A na mos már nekem is beugrott.
A másik meg: hmmm... mégis igazad van. Akkor komolyan el kell gondolkodnom, hogy hogy a manóba lett 60-as a palám. Mert hogy azt nem játszottam fel, az tuti. Lehet öregszem. Elnézést a majdnem félrevezető postért. Szentül meg voltam győződve (és ha nem olvasnám hivatalos forrásból, akkor még mindig azt is mondanám), hogy 60 szint adható. Hát ezek után azthiszem inkább visszatérek a read only módhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest