Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Jarlaxle #19539 üzenetére

"Ajánlom hogy próbáld ki first szerzéseket egyszer és akkor lehet ezt a mondatot átgondolod újra."

Köszi megvolt Lineage2ben is, és Dark age of Camelotban is. (Igaz daocban pvp titléknél, de frst). Őszintén megmondom a first legtöbbször egy dolgot jelent az összes játékban: te több időt tudsz eltölteni a gép előtt, mint mások, feláldozva a spontán szórakozás élményét, szinte munkaszerűvé alakítva a játékot. Nem állítom, hogy nem jó dolog, mert persze az, más kérdés, hogy én akkor is nyugodtan alszom, ha worldnerfedlast cimkével a hátsómon kell mászkálnom a játékban ;)

"Tévedés, mert vannak realm first acsívmentek. "
    Úgy emlékszem kék volt róla, hogy kiveszik őket, gondolom hasonló megfontolásokból, mint fentebb irtam. (vagy csak azt szeretnék, ha szépen lassan dolgoznád fel az újdonságokat, és tovább tartson dolog, ne legyen indok a rohanásra) Tévedtem, megesik.

"Nem erőltetek senkit semmire.."

Hát nemtom, pisztollyal nem, de ha valaki nem ért veled 1et, akkor már egyből kizárod azzal, hogy látom veled nem érdemes erről vitatkozni. Mind1, ez off. Mind örülünk, ha a szép szál magyar gyerekek elsők valamiben :)

H.O.D.: Ha a mountra gondolsz, akkor C betű, alul a pet fül, ott mount, aztán húzd vissza a skillbarra :)

szerk: lassú vagy batman effekt.

Új hozzászólás Aktív témák