Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Luos

tag

válasz H.O.D. #12682 üzenetére

Hat engem tegnap vettek fel egy guildba (igaz nemtudom meg milyen), most kezdtem ujra fel ev utan, szal a gearem erősen karás, hogy lecipeljenek sscbe tkba mert kevés a mage. Nem azon múlik hogy levisznek-e hogy milyen class vagy, főleg ezen a szinten, ha látják hogy tudsz, van benned tenni akarás levisznek, csak azt tudom felhozni példának hogy akivel én instázok és látom hogy a tanknal is kevesebb dmg-t tol tuti hogy nem fogom azt mondani hogy jó akkor következőre is megyek vele, esetleg (volt mar ilyen regen) ha be akarna lépni a guildba megmondom hogy ez igy annyira nem kiraly.
    (Amugy persze, a gear miatt visznek valakit, inspectelsz valakit és azt látod hogy zöld cuccban van akkor lehivod instába? esetleg ha craftolt epicben van, ami kb 2 nap alatt összeszedhető akkor már lehivom mert latszik hogy tett valamit azért hogy jobb legyen a karija.)
    Az meg hogy sunwellben 30al kevesebb dpst tolnak mint a lockok, neked kb sosem fog számítani:) (en magekent szinte mindig befertem a raidbe, főleg a vízért :D (nem) )

Új hozzászólás Aktív témák