- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
"Ki vagy Te, hogy eldöntsd kinek mire futja, és ami futja azt mire költse?"
Költse rá, vagy ne wowozzon, nem túl bonyolult egyenlet. Senki se fog fegyvert a fejéhez, hogy ő most akkor igenis húzzon el törtszerverre játszani, különben."erkölcsileg meg nem a Te posztod eldönteni, hogy mi a tisztességes."
He? Már, hogy a viharba ne nyilváníthatnám ki valamiről, hogy az szerintem tisztességes-e avagy sem. És szintén nem túl bonyolult egyenlet, hogy tört szerveren tolni == lopás == rossz, ez utóbbiba belekötni pedig nem nagyon lehet."A másik, meg hogy aki megveszi a wow-ot és rendszeresen fizet, azok közt is sok van, aki nem eredeti windows-al játsza, vagy közben mp3-akat szed le, meg filmet, meg stb... Az jobb?"
Ők is lopnak, akkor nekem is lehet!!!!!!
"Csak arra akartam ezzel célozni, hogy miért fáj neked, ha valaki törtön játszik? Nézz egy kicsit magadba... "
*Méyen magamba nézek* Azért, mert egy büdös bunkó pararszt.(Elnézést a parasztoktól)
De nem, igazából nem fáj, nagy ívben teszek rá, hogy min játszik, de, ha valaki idejön törtről és innen elküldjük a búsba, az ne csodálkozzon, meg ne kezdjen el mentegetőzni, meg erkölcsről meg tisztességről magyarázni, hanem szépen csendben, csak húzzon el a búsba.Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest