Új hozzászólás Aktív témák

• aesir

veterán

válasz rootkiller #297 üzenetére

Értem. Szóval TE azzal veszel részt a Seat győzelmében, hogy felkelsz megnézni a macaui futamot. Most majd kiröhöglek egy kicsit.

Véleményem szerint semmilyen jogod nincs arra hogy T/3-ban beszélj a Seat sikereiről, de természetesen ez a te dolgod, én biztos nem égetném magam ezzel.

Kérlek, minden futam után tisztelj meg minket azzal, hogy a Seat milyen überfasza autó, és győzelem esetén azt se felejtsd el, TE és az adott versenyző mennyire "lenyomtátok" a többieket. Kész felüdülés lesz, komolyan...

Lehet hogy koromnál fogva, de azért én még emlékszem olyan versenyekre is, amikor akár a Chevy, akár a Honda, akár az Alfa, akár a BMW állva hagyta az überalles Seatokat, de mégsem vertem a férjem farkát (nekem nincs) arra, hogy hogy állva maradtak a Seatok. Persze ez lehet szocializáció kérdése, de ezzel már messzire mennénk.

Egyébként ha ősztől-téltől fogsz Seatot vezetni, gondolom egyáltalán vezetni, akkor talán nem is nyúltam nagyon mellé azzal a 16-tal (nem 6-tal mint te írtad).

Van saját életem...

Új hozzászólás Aktív témák