Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
rootkiller #297 üzenetére
Értem. Szóval TE azzal veszel részt a Seat győzelmében, hogy felkelsz megnézni a macaui futamot. Most majd kiröhöglek egy kicsit.
Véleményem szerint semmilyen jogod nincs arra hogy T/3-ban beszélj a Seat sikereiről, de természetesen ez a te dolgod, én biztos nem égetném magam ezzel.
Kérlek, minden futam után tisztelj meg minket azzal, hogy a Seat milyen überfasza autó, és győzelem esetén azt se felejtsd el, TE és az adott versenyző mennyire "lenyomtátok" a többieket. Kész felüdülés lesz, komolyan...
Lehet hogy koromnál fogva, de azért én még emlékszem olyan versenyekre is, amikor akár a Chevy, akár a Honda, akár az Alfa, akár a BMW állva hagyta az überalles Seatokat, de mégsem vertem a férjem farkát (nekem nincs) arra, hogy hogy állva maradtak a Seatok. Persze ez lehet szocializáció kérdése, de ezzel már messzire mennénk.
Egyébként ha ősztől-téltől fogsz Seatot vezetni, gondolom egyáltalán vezetni, akkor talán nem is nyúltam nagyon mellé azzal a 16-tal (nem 6-tal mint te írtad).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest