Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Monterey Reunion Live Stream | Day 2
The final day of the 2023 Rolex Reunion comes live from Laguna Seca with non-stop action from the word go. We’ll have legendary IndyCars, Le mans 24 Hours winning machines, Formula 1, Trans-Am, Can-Am and more attacking these incredible curves.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
vlevi
nagyúr
válasz zilazil #11352 üzenetére
Balaton parkról már írtak olyanokat, hogy akár lehet is.
2024-től Superbike-világbajnokság lesz a Balaton Park Circuiten! (motorsportol.hu)
Azt, hogy lesz, vagy akár lehetne is, azt nem tudom megmondani.
Én a magam részéről csak akkor hiszem el, hogy lesz, ha a futamot követő hétfőn elkezdenek csomagolni, és hazaindulni a csapatok.
Addig még bármikor lefújhatják...
De, mivel ez egy magán pálya, talán jól tudom, hogy magán pénzből, ezért jó lenne nekik, ha idejönne valami "rendes" verseny.
BRNO után MOST-ban az SBK cseh nagydíj, de akár lehetne a Szlovakia ringen is, szóval ezzel a 2 másik, környékbeli (ja, és persze Redbullring) kell megközdeni, hogy ide jöjjenek.
Vagy, néhány km-el délebbre már szintén bevált olasz pályák vannak. -
Marmonkanna
tag
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
A Zéé
addikt
Nem követtem a szezont, de azért Gratula Neki!
Just a simple Lineman...
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon rezgett a léc, Norbi a 9. helyen krúzolta végig a futamot, szvsz az Audik megoldották volna Huff futamgyőzelmét. Kellett nagyon az a felpattanó motorháztető. Ilyesmi balszerencsék úgyis Norbit sújtották pályafutása nagy részében, kicsit visszaadott a sors
Arra leszek kíváncsi hogy Norbi hova megy majd a TCR-ből, esetleg WEC vagy rally?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ruti
Közösségépítő
én személy szerint sem követtem a korábbi évek vehemenciájával,
amit tudtam természetesen megnéztem/visszanéztem,
-
a 6 ausztrál futam igazi színfolt volt, sok autó, kiegyenlített mezőny,
és hát Barthurts-ban futamot nyerni komoly trófea, és ezt Norbi behúzta
-
-
sosem fog kiderülni, hogy Vervisch az elengedést hogyan valósította volna meg,
ill. a "Kékek" kinek asszisztáltak volna. Amikor egyidőben megelőzték őket az Audik, rossz előérzetem támadt, de a motorháztető megoldotta...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #11359 üzenetére
krúzolta.... jah.
Gyakorlatilag a 9 majd a 8. helyen állt úgy, hogy 4 Lynk és 3 audi ellen kellett versenyeznie. nagy krúzolás.
A szerencse az volt, hogy Vervisch nem tudta volna elengedni Huffot, mert ott egy Lynk köztük, de a lynkek se tudták volna a 4 helynél előbb engedni Ehrlachert, de azért a krúzolás az erős egy ilyen esélytelen küzdelemreElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
vlevi
nagyúr
Csak szólok, hogy Új Dél Walesben éppen hajnalodik...
Bathurst 12H Live -
Ciccuka
veterán
2024 24 Hours of Nürburgring
2024. június 12024 24 Hours of Le Mans
2024. június 15CrowdStrike 24 Hours of Spa 2024
2024. június 29[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Nemsokára kezdődik az Nürburgring 24-órás verseny
Valószínűleg itt lehet majd nézni (rá kell kattintani az Élő fülre)
Streamek[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz Marmonkanna #11370 üzenetére
Az idei 7 órás Nürburgring 24h versenyért nem kár
-
Ciccuka
veterán
válasz Marmonkanna #11370 üzenetére
kamion eb
Ház a múltkor az se közvetítették pedig műsoron volt.Chrys_
7 óra 22 perc[ Szerkesztve ]
-
Marmonkanna
tag
ez a sport2-s közvetítés kritikán aluli.
de furcsa módon, most nincs blokkolva a futam youtubeon. -
Ciccuka
veterán
válasz Marmonkanna #11374 üzenetére
13:30 DTM, első futam (Aréna 4)
Én ez néztem volna, ha megy a yt-n élőben, de a TV-t lusta voltam, elfelejtettem bekapcsolni emiatt.
-
Marmonkanna
tag
Lynk & Co Cyan Racing drivers Santiago Urrutia and Thed Björk have both been penalised for incidents during the second race at Mid-Ohio.Björk was handed a five-second penalty for Race 2, while Urrutia was excluded from the entire meeting.
Björk had made his way past the leader Marco Butti, making contact down the inside which pushed the Italian driver's car wide. The Stewards’ investigation concluded Björk had gained an unfair advantage and handed him a five-second penalty, which drops the Swede from third to sixth, behind Norbert Michelisz.
Butti too was given a five-second penalty for clashing with Urrutia in Race 2.
As for Urrutia, he was judged guilty for a post-race incident with Esteban Guerrieri; after they both had taken the chequered flag, Urrutia drove through the field on the slowing down lap and collided with Guerrieri, knocking the Argentine’s car into the barriers.
az kom gec
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Marmonkanna #11376 üzenetére
Azért nagyon örüljön Urrutia, mert hasonlóért éves eltiltást és örök eltiltást is osztottak ki.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
vlevi
nagyúr
válasz Marmonkanna #11378 üzenetére
"így is egy vicc volt a létszám"
Sajnos
Amikor indult a WTCR, akkor 30közeli, vagy afölötti volt a mezőny.
Most meg a WTCR és a helyi TCR sorozat együtt tesz ki 15-16 főt?
-
vlevi
nagyúr
Sajnos ezzel egyet kell értenem
A DTM-ben az volt a vonzerő (számomra, TV nézőként), hogy sehol máshol nem látható high-tech túraautókkal mentek. Mostmár nem más, mint egy újabb GT3-as széria
WRC-ben pedig sajnos tényleg évek óta van néhány autó, az összefoglalókba már beteszik a másodosztályt is, hogy a 20 perc műsoridőt ki tudják tölteni. -
Ciccuka
veterán
DTM nagyon beállt ilyen vonatozásosra idén. Nagyon megcsappant az előzése száma.
Nem tudom nézted -e a vasárnapi futamot. Az rejtély, hogy bírta ki az a füstölő hátsó gumi Marco Wittmann autóján több, mint 20 percig.
-
emre
veterán
válasz Ciccuka #11382 üzenetére
Nem nézem. Kábé 2019-ig ha úgy alakult néztem, de akkor meg a gyártói összefonódások ölték a versenyt.
A World Endurance bajnokságot szoktam nézni, ott úgy néz ki hogy kisimultak a problémák, Jó a B.o.P.
A kamion eb-t, ahol kezd unalmas lenni hogy Kiss Norbi a nyolcadik helyről 4-5 másodpercet ver a mezőnyre. Aminek persze örülök, mert csodálatos előzéseket hajt végre, mindenféle felesleges lökdösődés nélkül.Desszertnek meg ha van online csatorna BTCC és Supercar. Ez utóbbit régebben közvetítette valamelyik csatorna.
-
Ciccuka
veterán
A Le Mans-i 24 órás teljes menetrendje
KamionEB 8-ból 8
szép teljesítmény, én ürülök neki, hogy idén is dominál Norbi (TV sajnos nem foglakozik vele)
idén nem közvetítik sajnos magyarul, de nem tudom mi van a racinglinehu-val, mert nincs aktivitásCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
a_tesz
Korrektor
BTCC idén ingyen nézhető TikTokon (állítólag nyitni akarnak a fiatal generáció felé, azért ezen a platformon), de sajna ott is 20 autó van a tavalyi 29 helyett, egyre kevesebb pénz van úgy látszik autóversenyezni, és az egyre inkább egy helyre koncentrálódik. De még így is nagyságrendekkel izgalmasabb, mint a TCR meg a F1 meg a DTM együtt.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Ventur@
senior tag
válasz Ciccuka #11385 üzenetére
Az Arena 4-en vagy a Match 4-en adják magyar kommentárral a Kamion Eb-t. Mind a két eddigi fordulót leadták, gondolom akkor egész évben náluk van a jog. Arra viszont nem teljesen emlékszem, hogy élő adás volt-e, vagy felvétel, de a múltheti Slovakiaring-es fordulón a 3-4. futam élőben ment. Ez 100%.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
emre
veterán
Az élő fül alatt megtalálhatók a kamion eb futam közvetítései.
-
Ciccuka
veterán
PH Lemans 24-órás verseny topikba is nézzetek majd be
-
Ciccuka
veterán
14:45-től lesz itt közvetítés elvileg
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest