Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#10551) guftabi96


guftabi96
addikt

Priaulx-nak sikerült szépen elásnia magát, többszörös WTCC bajnokként, egy ilyen veterántól ez nagyon gáz. És egymás után másodjára csinálja... 0 sportszerűség.
0:54-től nézzétek, 0,25-ös sebességgel.

És még ő van felháborodva :W

#KeepFightingMichael

(#10552) Motion_Blur válasza guftabi96 (#10551) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Norbinak hogy sikerült a 17. helyről rajtolnia?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#10553) Rotyi válasza Motion_Blur (#10552) üzenetére


Rotyi
aktív tag

"Az első kvalin 14. lett, majd egy büntetéssel további három hellyel sorolták vissza. A másodikon viszont elcsípte a 10. helyet, ami egy fordított rajtrácsos pole-t jelent számára."
[link]

Ami majdnem az, az nem az!

(#10554) Ciccuka válasza guftabi96 (#10551) üzenetére


Ciccuka
veterán

Már égett neki a féklámpa, de mintha húzódott volna be is közben.
Ilyenkor direkt nem mutatják az i30 belsőkamerájából az eseményt.

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10555) Male válasza guftabi96 (#10551) üzenetére


Male
nagyúr

Nagyon gáz, és még Catsburgot büntették meg miatta...
Csináltam két képernyő mentést, a piros Priaulx féklámpájának a felvillanása, a zöld amikor az előtte haladó Erlacher féklámpája felvillan.... oké, belső koszos ív, de ekkora különbség... egyszerűen bemegy belső ívre, majd mielőtt a mögötte jövő kimenne külső ívre, akkor Priaulx beletapos a fékbe, és így a mögötte jövő ezt már nem tudja elkerülni. ...mindezt két versenyhétvége alatt kétszer játssza el...
[kép] [kép] ( a piros vonalat nem biztos, hogy sikerült tökéletesen átrajzolnom a második képre, mert mozgott a kamera közben, az oszlopokat számolva sakkozgattam, de a másodikon már nem látszik a 200-as táblánál lévő oszlop )

(#10556) biker válasza Male (#10555) üzenetére


biker
nagyúr

Én ezt rajzoltam, és megkérdeztem udvariasan Priaulx FB oldalán a sírdogálós posztja alatt, hogy ugyan véleményezze már ezt
Már le is vagyok tiltva és letörölte az admin a bejegyzést.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#10557) Ciccuka válasza biker (#10556) üzenetére


Ciccuka
veterán

No comment :B

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10558) Male válasza biker (#10556) üzenetére


Male
nagyúr

Hm, szép reakció...

(#10559) Bozso68


Bozso68
senior tag

Csak az én véleményem, hogy Müller verőlegénye lett Priaulx?
Vagy ennyire elmentek nála otthonról?

[ Szerkesztve ]

(#10560) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10561) Male


Male
nagyúr

Eurosport Player minőség: Felsorol három darabot is, mint WTCR Suzuka - second race... az egyik egy darab reklámot tartalmaz, a másik a második és harmadik futam közti dumát, a harmadik felvétel pedig a harmadik futamot tartalmazza valójában. Ez azért is hasznos, mert ha elindítod, megtudod a második futam végeredményét mielőtt megnézhetnéd.
...ha rákeresek ,hogy WTCR, akkor a Suzukai felvételeket Október 18-19-20-as dátummal rakja ki...
[kép] [kép]

Közben, ma 11:45-től második futam van kiírva: valójában az első futam ismétlését sikerült adni, most 15:30-tól elvileg az E1-en a harmadik futam ismétlése van, de valójában valami síelés ismétlését adják.

(Mellette... meg akartam nézni a WEC Fuji fordulóját... természetesen törölték két hét után, csak az időmérője van fent... írtam nekik, alig egy hét alatt válaszolt is a support, közölve, hogy nincsenek náluk a jogok a VOD-hoz, ezért törölték, így jártam...)

Na, hogy fokozzák a szintet: ugye a 3. futam ismétlése lenne, de sí van helyette... végetér a síelés, és kiírják a 2. és 3. futam végeredményét, mint reklám... ezek teljesen hülyék!

[ Szerkesztve ]

(#10562) vlevi válasza Male (#10561) üzenetére


vlevi
nagyúr

Pedig egy stream szolgáltatásnál olyan nagyon bonyolult lenne azt leadni, ami a címben van...

(#10563) szebe válasza Male (#10561) üzenetére


szebe
őstag

Még valamelyik évben LeMans miatt előfizettem a Playerre. Ugyanúgy nyomatták rajta orrba-szájba a reklámokat, miközben reklámmentesnek volt hirdetve.
Azóta kerülöm.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#10564) Male válasza vlevi (#10562) üzenetére


Male
nagyúr

Közben feltettek még tegnap egy újabb "second race"-t ami kb 16 perces... persze abban sem az van :DDD

Viszont azthiszem meg is van az oka... megírtam a supportnak az esetet, hogy a suzukai futammal mi van... erre válaszoltak, hogy továbbítják az illetékesnek a svéd wtcr-ről írt problémámat... ("the Swedish WTCR"), hát ennyire vannak képben az ott dolgozók. (még képernyő mentéseket is küldtem, meg a szövegben is többször van, de azért csak sikerült Swedish-nek olvasnia Suzuka-t... meg amúgy is, svéd WTCR???)

szebe: Ez már rendben van, ha nem az Eurosport adást választod, akkor tényleg reklám mentesen ott van a teljes közvetítés Le Mansból. Persze így meg a kommentárt bukod... próbáltam váltogatni a kettő között, de lassan vált, és olyan a csúszás a két stream között, hogy nem tudod megcsinálni, egy reklámblokknyival jár előrébb a teljes adás.

(#10565) guftabi96


guftabi96
addikt

Button már utalt rá korábban is, szóval abszolút nem váratlan: az idei szezon végén elhagyja a SuperGT-t.

Ha jól tudom jelenleg Amerikában él. Én örülnék, ha jövőre az IMSA sportautó bajnokságában indulna egy Honda/Acura DPi volánja mögött.

#KeepFightingMichael

(#10566) Male válasza guftabi96 (#10565) üzenetére


Male
nagyúr

Ha már a cikkben be van linkelve: Ezen a Motrosport.TV-n valóban lehet majd nézni a futamot ingyen, vagy valahol máshol lesz erre lehetőség?

(#10567) guftabi96 válasza Male (#10566) üzenetére


guftabi96
addikt

Nem tudom, nem próbáltam még.

[link] Haglöf helyett Dahlgren indul Makaóban.

#KeepFightingMichael

(#10569) ruti


ruti
Közösségépítő

nagyonOFF, de hétvégén ért véget a WRX bajnokság:

aki ismeri a lebonyolítási rendszerét egy ilyen hétvégének, annak mindent elmond, hogy az egész éved utolsó futamában együtt ment a ranglista 1. és 2. helyén álló, akik között két pont volt a difi összetettben, a futamon az élenálló (és akkor még világbajnok Bakkerud) picit elrontott egy ívet, a bajnokesélyes (T. Hansen) beszúrta a gépét, megelőzte.
Kis pitty-putty után úgy értek be, hogy a vb összetettben pontegyenlőség alakult ki, és több nyert futammal Timmy Hansen lett a világbajnok.

Egy ilyen mozgalmas szakágban, mint az RX, ilyen szoros végjátékra az esély egy a végtelenhez volt...gyakorlatilag egy kanyaron múlott az egész :Y

a dobogón volt kis zsörtölődés, elmaradt gratuláció, bojkottált pezsgőbontás, szóval nézze aki tudja jövőre is ezt a szériát (SpílerTV vagy YouTube)

----

ne felejtsünk el megemlékezni Szabó Krisztián tisztes helytállásáról, és a második vonalban, az EB-n (Super 1600) összetett második helyen végzett Marton Gergelyről

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#10570) vwpolopg válasza ruti (#10569) üzenetére


vwpolopg
őstag

Meg arról sem szabad elfeledkezni, hogy Hansen kilokte Bakkerudot a dontoben és elintezek egy versenybalesettel... OOo mily csodás és csalasoktol mentes ez az FIA szakág is... Mert itt is ugyanolyan konzekvensek a sportbirok. Ja, varj nem.

Kriszt pedig bármennyire bírom, tok felesleges volt a Vb-n mennie, ennek az évnek semmi értelme nem volt. Az Eb-t megnyerte volna. Itt meg lett 10... 0 dobogó az évben...

[ Szerkesztve ]

(#10571) Ciccuka válasza ruti (#10569) üzenetére


Ciccuka
veterán

Pontegyenlőséggel Timmy Hansen a világbajnok

Órák múlva lett csak hivatalos a világbajnoki cím emiatt az ütközés miatt

A ralikrossz-világbajnokság kaotikus versenyen dőlt el Dél-Afrikában: a két esélyes, Andreas Bakkerud és Timmy Hansen ütköztek az első körben. Hansen volt az optimistább, de ő is járt rosszabbul: visszaesett a mezőny végére. Bakkerud végül második lett, Hansen negyedik, ami azt jelentette, hogy a végelszámolásban pontegyenlőségbe kerültek. Több futamgyőzelmének köszönhetően Timmy Hansen nyerte meg a világbajnoki címet, először pályafutása során – de az eredmény csak órák múlva vált hivatalossá, amikor a versenyfelügyelők úgy döntöttek, nem osztanak ki büntetést az ütközésért.

A döntő (az ütközés 0:32-nél):

Eltörölték az utolsó futamot, így ért véget a WRC-szezon

A hatalmas erdőtüzek miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy nem lehet megrendezni a hétvégi Ausztrál Ralit, a WRC-szezon utolsó futamát. Arról már korábban is volt szó, hogy lerövidülhet a program, most azonban bejelentették, hogy egyáltalán nem kerül sor a versenyre – a résztvevők kedden már elégedetlenkedtek, hogy semmi értelme itt lenni, így végül elmarad a rendezvény.

Ez azt jelenti, hogy a konstruktőri világbajnoki címet megnyerte a Hyundai, a Toyotának nincs esélye válaszolni, egyéniben pedig Thierry Neuville maradt a második, míg Sebastien Ogier a harmadik.

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10572) ruti válasza vwpolopg (#10570) üzenetére


ruti
Közösségépítő

Nekem személy szerint tök mindegy, melyik skandináv nyeri, de tény h Bakkerud lecsúszott az ívről, és ez (szerencsére) nem F1, hogy ne lehessen kontakt. Csúnya lenne, ha RX-ben ez "kilökés" lett volna, ha tárgyalták - ha nem. Persze h Bakkerud kikészült, érthető, bosszantó így veszíteni.

Tul.képpen az sem érdekel, hogy Hansenék mennyire befolyásosak a szakágban, mivel amelyik sportágban videobíró, vizsgálóbizottság, bírói pontozás van, ez a jelenség előkerül - nemcsak FIA specifikus konzekvenciahiányról beszélünk

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#10573) Marmonkanna válasza ruti (#10572) üzenetére


Marmonkanna
tag

Szerintem meg szégyen, hogy ez a végeredmény így megmaradhatott.
Bakkerud lecsúszott az ívről kicsit, de Timmy torpedóként szállt bele az oldalába. Elég megnézni, hogy milyen erővel vágódott a falba. Ha más kialakítású lenne a pálya, vagy csak egy leheletnyivel kevesebb szerencséjük van, mindketten ott maradtak volna kitört futóművel.

Hansenék egész éves picsogása után nagyon reméltem, hogy alulmaradnak.

(#10574) Ciccuka válasza Marmonkanna (#10573) üzenetére


Ciccuka
veterán

Azt kellett volna, hogy csak ők ketten vívjanak meg egy meccsen, mivel pontegyenlőség van.

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10575) guftabi96


guftabi96
addikt

Ismét a szokásos szopás, már meg sem lepődök.
Legalabb nem kell nagy reményekkel, izgulva várni Malajziát.
[link]

#KeepFightingMichael

(#10576) Motion_Blur válasza guftabi96 (#10575) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"A Q1 végén Gordon Shedden beleállt a falba, mögötte érkezett Esteban Guerrieri, aki kikerülte az Audit, de rögtön mögötte jött Michelisz, aki a Honda takarásából nem láthatta a leállt autót, így belerohant"

Ez annyi Norbis, erre már nem lehet mondani semmit..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#10577) Bozso68


Bozso68
senior tag

1. futamon Müller és Priaulx között, sanszos, hogy baj lesz.
2-3. kármentés.
Tényleg letaglózó pech-faktor.

Legalább az öreg bejött volna 10-be.

[ Szerkesztve ]

(#10578) Male


Male
nagyúr

Ha a Q2-ben nem jön ki sem Catsburg sem Tarquini, akkor Norbi a 10, mert a Q1-ben jobb kört ment náluk.... és így meglett volna neki a 2. futamra a pole, nem? Vagy lenne rá valami szabály, hogyha nem fut kört a Q2-ben, akkor nem fordul? :S

(#10579) guftabi96 válasza Bozso68 (#10577) üzenetére


guftabi96
addikt

Na tényleg, ez fel se tűnt.
Hát, nagyon csodálkoznék, ha nem történne valami azon a futamon.
Müllerről tudjuk, hogy mekkora g*ci és idén Priaulx is megmutatta, hogy ha arra van szükség, akkor pont olyan takonygerincű, mint márkatársa... És ezek között lesz Norbi... :W

Shedden autója túlságosan megsérült, számára ennyi volt a hétvége.

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#10580) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Kifogott a WTCR-mezőnyön Makaó, Norbi csattant a legnagyobbat

Összefoglaló a pénteki nap két időmérő edzéséről – melyek krónikájáról itt olvashattok többet – számos balesettel, köztük a Gordon Shedden autóját eltaláló Michelisz Norbert ütközésével (0:41-től a második videón), amely a második és harmadik futamra is nagyon nehéz helyzetbe hozta a bajnokesélyest: a 12. helyről kell rajtolnia.

[link] [link]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#10581) Bozso68 válasza Male (#10578) üzenetére


Bozso68
senior tag

Sajnos Catsburg 1 tizeddel jobbat ment Q1-ben. Én is gondoltam erre, de nem jött volna így össze.

[ Szerkesztve ]

(#10582) Male válasza Bozso68 (#10581) üzenetére


Male
nagyúr

Oh, akkor nem figyeltem eléggé :B ...így már értem, miért nem merült fel :DDD

(#10583) Male


Male
nagyúr

Ismét csak gratulálni szeretnék az Eurosportnak, a Player nevezetű "szolgáltatásukhoz". Az előző fordulóban a 2. és 3. futamot nem sikerült feltenniük, többszöri próbálkozásra sem... megírtam nekik, hogy a Suzukai WTCR futam a gond, mire a válaszban megírták, hogy oké, továbbítják a Svéd TCR!!! futamról a dolgot az illetékesnek... szóval a zseniális ügyintézőjük szerint Suzuka Svédországban van... ez szépen megmutatja kik dolgoznak ott, és meg is magyarázza a minőséget...
Nade most eljött az újabb WTCR forduló! Szóval az első időmérőt sikerült úgy feltenniük, hogy az utolsó 5 perc hiányzik... éppen akkor főtt le a kávé vagy épp valami érdekes FB üzenetet kapott a kedves munkatársuk :D, ezt mára javították, DE az első futam E1-es közvetítése néven sikerült feltenni egy 16 perces valamit, elindítva, ha jól látom, a díjátadó előtti sapka igazgatással indul... inkább leállítottam, de gondolom megint a futam helyett a díjátadót sikerült :DDD
Ezen már csak nevetni lehet, amit csinálnak... illetve a pénzt visszakérni :K
(WEC-et nézném még náluk... a Fuji futamot néztem... volna... mert törölték két hét után a VOD részről... az ügyfélszogálatuk visszajelzése alapján "ja, hát nincs VOD jogosultságunk arra a futamra, azért nem érhető el már"...)

(#10584) guftabi96 válasza Male (#10583) üzenetére


guftabi96
addikt

Amit a Eurosport művel évek óta, az maga a nagybetűs vicc. Szánalmas az egész csatorna úgy ahogy van. Egy Le Mans közvetítéssel vallatni lehetne.
Én ezeknek egy fillért nem adnék.

#KeepFightingMichael

(#10585) -Mike- válasza Male (#10583) üzenetére


-Mike-
addikt

Vadász, vadász...

(#10586) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

A másik csávónak ki kellene esnie a pole-ból vagy 2.-ról vagy honnan fog indulni, hogy Norbinak legyen esélye? Vagy még reálisan megnyerheti +5-10 pont hátrányból az utolsó hétvégén? Kinek fekszik inkább az utolsó pálya?

(#10587) Male válasza guftabi96 (#10584) üzenetére


Male
nagyúr

Javították, 19 perces lett... indítom.... Lanit első mondata: "Ime az első futam végeredménye ....és sorolja a neveket". Ennyit az izgalmakról :D

-Mike-: Tudom-tudom :D

(#10588) guftabi96 válasza [CS]Blade2 (#10586) üzenetére


guftabi96
addikt

Attól függ milyen másik csávóra gondolsz :D
5 futam van még hátra, sok pontot lehet szerezni és bukni is.

Sepang eddig nem volt a naptár része, nem tudjuk, hogy kinek fog feküdni.
Meg az egy dolog, hogy kinek fekszik és az egy másik, hogy a súlyok hogy fognak alakulni a mostani hétvége után.

Ismerve Norbi szerencséjét és azt, hogy kikkel áll szemben, túl nagy reményeket ne fűzz ahhoz, hogy bajnok lesz.
Én éremben bizakodom, remélem legalább a bronz összejön.

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#10589) [CS]Blade2 válasza guftabi96 (#10588) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

A tököm tudja, most 2. a táblán. :D Gondolom most nyer vagy 2. lesz, Norbi meg 1-2 pontot szerez, aztán a másikon is bukik pár pontot, így az utolsó helyszínre hátrányból érkezik.
Azt hittem van valami tendencia ami alapján tudható, hogy kb. milyen kanyarok, egyenesek stb. vannak az utolsó helyszínre és, hogy várhatóan milyenek lesznek a büntetősúlyok, és ez általában inkább melyik autónak kedvez legalább az első 2-ből, ha a 4 nincs is meg.
Szóval, ha ponthátrányba érkezik, akkor az behozható-e a papírforma szerint?
Az oké, hogy 1 másodperccel gyorsabb autóval is kieshet már az időmérőn, meg lehet bármi, de fordítva ált. már vége van a történetnek. Ha sz*r az autója az utolsó helyszínre, akkor már tegnap elment a dolog.

(#10590) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

Van esetleg link a mai futamhoz?csaladi program. Volt. Meg az eredményét se tudom.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#10591) Male válasza Male (#10587) üzenetére


Male
nagyúr

Na legalább megérte szóvá tennem: még fél év volt vissza az előfizetésemből, visszautalták :)

(#10592) G.Zs.


G.Zs.
senior tag

Iden amikor jott a Lync & Co Mullerel meg egy gyakorlatilag 4 autos gyari csapattal en ugy gondoltam hogy a gyoztes itt elore boritekolhato. A tortenet egyelore nem tunik ennyire simanak de en nagyon meg lennek lepodve ha a vegen nem Muller lenne a bajnok. Szerintem Sepangban Norbi es Gerrieri max a masodik helyert fognak kuzdeni.
De lassuk meg mi lesz holnap.

[ Szerkesztve ]

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#10593) guftabi96


guftabi96
addikt

#KeepFightingMichael

(#10594) Qorthral válasza guftabi96 (#10593) üzenetére


Qorthral
őstag

Necces lesz a dolog.
Müller nagyon erős és Guerrieri is veszélyes.
Nem tudom hogy alakul majd a BOP, de valószínűleg a Honda erősebb lesz Sepangban. Ez önmagában persze nem gond, csak a mértéke nem mindegy. Jó lenne, ha a Hyundai kicsit jobban járna az utolsó futamra a BOP módosításokkal, mint a Lynk & Co, amire azért van esély bőven, hiszen most mindhárom futamot ők nyerték... Ezzel együtt szerintem ők lesznek a legerősebbek Sepangban is. Bízom nagyon Norbi bajnoki címében, ha végre neki lesz legalább egy kis szerencséje, akkor összejöhet. A másik véglet a 4. hely, sajnos még akár az is előfordulhat egy peches hétvégével.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#10595) szebe válasza Qorthral (#10594) üzenetére


szebe
őstag

Elég hülyén venné ki magát, ha az utolsó futamra belepiszkálnának a BOP-ba (bár ezekből bármit kinézek)

A büntetősúlyos képletből kikerül Vila Real, szóval még az is lehet, hogy a Lynk & Co kidobhat némi ballasztot...

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#10596) guftabi96 válasza Qorthral (#10594) üzenetére


guftabi96
addikt

A BoP nem fog változni, te szerintem a büntetősúlyokra gondolsz.

Szerintem ez lesz a vége:
1. Müller
2. Guerrieri
3. Norbi
4. Björk

De igazából az év eleji várakozásaimat messze felülmúlta ez az év, nem gondoltam volna, hogy pont Norbi lesz az, aki 1 hétvégével a vége előtt vezetni fogja a bajnokságot. Nyilván óriási lenne, ha megnyerné a bajnokságot, de én erre kevés esélyt látok. Ettől függetlenül ebben a mezőnyben már a top5 is óriási eredmény, az pedig már a zsákban.
Bármi is lesz a vége, én teljesen elégedett vagyok.

#KeepFightingMichael

(#10597) Motion_Blur válasza Qorthral (#10594) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ha csak ránézek az időjárás előrejelzésre, minden napra 80% az eső valószínűsége, ez is közrejátszhat. Ha éppen nem esik, akkor 30+ fok és irdatlan páratartalom.

Megmondom őszintén én úgy gondolom hogy Norbi nem lehet bajnok. Ahogy 2 éve se lehetett... akkor Norbi uralta a katari pályát, mindkét szabadedzést vitte (körrekorddal), Q1-ben is ő volt a leggyorsabb aztán Q2 két lila szektor után fékhiba, és viszlát cím.. ilyen nincs szerintem, pedig nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de úgy gondolom hogy az ilyen sorozatokban az fog nyerni, akinek kell, vagy legalábbis azok között dől el. Norbi pedig nem tartozik közéjük, ő még most is kívülálló ott és nem nyerhet, ebben biztos vagyok. Mert magyar, mert nem nincs piaca, nincs értéke... sportértéke lenne csak, de azt Ribeiro lesz/rja.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#10598) Male válasza Motion_Blur (#10597) üzenetére


Male
nagyúr

Azért a fékhibáról nem tudom elképzelni, hogy szándékos volt... ennél sokkal biztonságosabb módon is megoldhatták volna akkor.

(#10599) DS39 válasza guftabi96 (#10596) üzenetére


DS39
nagyúr

nagyon örülnék ha Norbi nyerne, de Müllerék befolyása túl nagy erre a sportra, így nehéz lesz.

(#10600) Qorthral válasza Motion_Blur (#10597) üzenetére


Qorthral
őstag

Nem hiszem, hogy minden tényezőt képesek uralni. Túl szoros a bajnokság. Túl necces az egész ahhoz, hogy programozott győztes legyen. Lehet persze próbálják úgy alakítani, hogy ne Norbi nyerjen, de ha végre lesz némi szerencséje, azzal keresztül húzhatja a számításukat és összejöhet a cím. Pl utolsó futamon vezető helyről műszaki hiba miatt kiesik Müller. Ezzel nehéz mit kezdeniük akkor már. Nem adok rá 10%-nál több esélyt én sem, hogy összejön, de hátha.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.