- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
nem olyan rossz az az 1040 már, a többség 1000 alatti effes. nekem 1200 fölött van picivel most, és igenis jó játékosnak tartom magam (persze nem vagyok pró azért)
persze sokszor elbalfaszkodom én is, ha nincs kedvem, vagy fáradt vagyok, vagy közben fészen dumálok bnőmmel
de hát ez van, nem veszem véresen komolyan, csak egy játék, ha elbaszom elbaszom, mérges vagyok olyankor magamra, de így jártam.
sztem az már jó játékos, aki ismeri az apróbb dolgokat, pl. hogy álljon be a tankjával hogy minél nagyobb eséllyel pattanjanak róla, vagy mikor lát ő egy ellent és az mikor nem látja őt, mikor van olyan fedezékben ahonnan ő ki tud lőni, rá viszont nem tudnak. ÉS globálisan átlátja a mapot, mikor hol hogyan tud segíteni a csapatának. ÉS aki tudatosan taktikázik, nem csak megy előre, hanem pl. próbálja hátbakapni az ellent. ÉS aki ismeri a mapokat, nem csak a saját, de az ellenség kiindulópontját is, meg ahova el tudnak jutni, az ütközőpontokat. aki ezeket tudja és ALKALMAZZA az már sztem jó játékos..de ez a playerek csak 20%-a kb...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest