- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Koszonom.
Nos, ha mar ennyit irtam, nem esik nehezemre, hogy picitt meg fossam a szot
A tegnap miutan beirtam a sok litaniat, nekifogtam jatszani.Szandekosan a leirt jarganyokkal nyomultam szakaszban, hogy lam valoban azt erzem-e amit leirtam.
1 csata : Tigrissel megyek, puff a volgyon keresztul oldalbalo egy IS.Na mondom nem baj, meg nem a vilagvege egy talalat.Megyek tovabb a domb menten, ami eltakarja a volgyet, elottem megjelenik 2 IS, piff puff, 2 talat, marad kb 100 pontja a tankomnak.Visszahuzodtam, kozben 3x meglottem a 2 IS-t, akik kozben kinyirtak McKeyt.Ha jol emlekszem, vereseg.
2 csata : Lakeville, a varosban harcolok, kozben kozepen elorenyomult az osvenyen par tank.Valahogy kinyirjuk a varosban levoket, es kaptak par lovest akik kozepen voltak, azokat a bazisvedok nyirtak ki.
Eredmeny :Gyozelem!
Csata: Lakeville Saturday, January 05, 2013 12:10:12 AM
Jármu: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2,510 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29,726
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
4 kilott tank, 3150 sebzes+ 170 sebzes felderitessel.3. csata ha jol emlekszem, Serene Coast T29 : itt semmi nagyot nem alkottam, bal oldalt felmentunk es mindket oldal tamogatasaval gyoztunk, 1 tankot lottem ki, 2000 sebzes.
Ehhez csatlakozik viszont az az eredmeny, ami miatt irtam a toronyrol es arrol hogy kb 10 fokba beforgatva tud pattani par lovedek.
Gyozelem!
Csata: Steppes Wednesday, January 02, 2013 4:06:25 AM
Jármu: T29
Szerzett tapasztalat: 7,025 (5x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37,209
Csatában elért Achievement: Testvériség, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Ha jol emlekszem en 4 tankot nyirtam ki 3150 sebzessel, a tarsam meg 5 tankot, o IS-ben ult.4 csata : kivalasztottam a lomha, lassu stb KV3-at.Varosi csata - Ruinberg, ellenunk 3 Black Prince (jelenleg altalam a legjobban utalt tank), akik nem is voltak szar jatekosok.Szerencsere epp megtalaltam a tank egyik gyenge pontjat, az orran levo keskeny savot kell loni, ott atmegy.Szembol se a tornyot, se a vezeto nyilasat nem tudtam regebb atloni az IS-el.
Eredmeny :
Gyozelem!
Csata: Ruinberg Saturday, January 05, 2013 12:56:29 AM
Jármu: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2,362 (2x szorzó a nap elso gyoztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34,401
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
Itt jol jott, hogy fedezekbe huzodva ritkan tudtak atloni a BP-ek a tornyot - nem tudom hogy miert nem, de nekem tetszett.
2900 sebzes + 500 felderitessel, 4 kilott tank.5 csata : elovettem az IS-t. Pont arra a palyara kerultunk, ami miatt figyelmeztettelek a tank rovid latotavjara.Mint kattintgattam a megfelelo helyre, hogy menjen mar oda 1 kozepes tank, mind elorerohantak.
A lenyeg hogy a dombon levo erdoben levo ellenseg meglatott es a tuzerseg (3 db volt mindket oldalon) segitsegevel szarra lottek. 2000 sebzes, vereseg.Ezek utan meg megint elovettem a Tigrist es az IS-t ez sikerult gyozni veluk, de nem alkottam valami fenyeset, mert mar nem emlekszem hogy hogy voltak azok a gyoztes csatak.Ugy emlekszem, hogy az IS-el szinten 2000et sebeztem a gyoztes csataba, a Tigrissel meg 1000 felett.
Aktív témák
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest