- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
#48613632 #31037 üzenetére
Volt egy idő, amikor én is mindig köszöntem, de azután elmaradt valahogy, mivel nem mindig válaszoltak, és rájöttem miért. Igazából 16 éves fejjel nem tudom szeretni ezt az országot, mert egyre magasabbak az adók + most már ki sem mehetek külföldre majd dolgozni, ha az állami tanítást választom. Ez az ország a török megszállás óta ül szvsz a szarban, mert utánuk meg a habsburgok jöttek, stb. Inkább rakok szovjet/orosz zászlót a tankomra (de azt is csak tesztszerveren), az az ország jobban bejön valahogy. Voltak jó tankjaik, van szép himnuszuk (nem olyan lehangoló, mint a mienk) és a nyelvük is tetszik (a mienk sem rossz). Nem hiába van a legtöbb kifejlesztett gép itt is a szovjet ágon.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest