- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó volt ez a kör... egy idióta GwTiger az elején benyögte, hogy nem nyerünk, mert 15% a nyerési esélyünk.
Redshire volt a map és a csapatunk 90%-a a dombra ment fel, én (KV-3) meg egy T25/T elmentünk oldalt a kis város irányába. A T25/T elég hamar kipurcant, mert azt hitte neki kell vezetnie a támadást. Én meg ott álltam egy hasznavehetetlen USA T-34-el az oldalamon, aki 2 perccel később gyáva nyúl módjára el is menekült, mikor feltűnt egy E-75.
Az E-75 mellett volt egy IS meg egy T-34, ezeket mind bedaráltam. Igaz az E-75 bajos volt, mert lenyomtam 14 HP-ra, de engem ekkor már csak egy lövés választott el a haláltól. Egy szikla két oldalán voltunk és a csapatnak is volt rálátása a dögre, de senki nem segített, nyomtam a chatet, pingeltem, beépített parancsokkal mondtam, hogy SOS, meg tűztámogatást kérek, de mindenki leszarta, csak a dombon ültek. Végül egy arty elintézte.
Ezt a hármat leforgácsolva még jött egy Tiger P, de sikerült azt is 50%-ra lenyomnom a többit az a T-34 végezte el, aki korábban elmenekült.
Aztán a 15% nyerési esély ellenére nyertünk, én meg 78k kredittel gazdagodtam (3000 dmg felett volt a kör).
Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest