Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

válasz //Crouch// #29682 üzenetére

Esetleg még bezavarhat valamilyen háttérben futó program is (antivírus, tűzfal, spyware eltávolító...). Amúgy a 0.8.0-tól megugrott a gépigény az új renderer miatt és a mostani patch is dobott egy picit rajta.

Ha esetleg nem is hardver és egyéb szoftver probléma:

Az én gépem tényleg "nem túl acélos" (Athlon Xp 3200+, Abit NF7-S v2.0), szóval minden elérthető dolgot használok amivel akár 1 plusz fps kicsikarható a játékból.

Elsőnek leírom, hogy én mit használok:

1.: Vinyó kitakarítás, aztán a jöhet a jó öreg defrag,
    2.: Standard beállítások, a látótávolság (max) kivételével minden a lehető legkisebb értékre állítva,
    3.: Tömörített textúra pack, sajnos nekem már a 3%-os kell...,
    4.: Fehér roncsok (1x1 pixeles textúrúval)
    5.: WoT Tweaker (minden ki),
    6.: Millbarge Slow PC Pack (még nincs frissítve a 0.8.2-höz),
    7.: Bloom effekt eltávolító,
    8.: Köd eltávolító,
    9.: preferences.xml-ben a SHADER_VERSION_CAP tuning (nálam: arty 3, tank 1),
    10.: Defrag ismét.

Aztán az ezeréves pc-m miatt vga driverben is ki van kapcsolva vagy alapon van minden.

Ha valaki még tudna vmi programot/modot...

Gondolom a beállításokat magad is levetted kisebb értékekre, így szerintem elsőnek próbáld meg WoT Tweakert.

Aztán a preferences.xml-ben (helye: Futtatás/Run-> %appdata% -> wargaming...) átállítani a SHADER_VERSION_CAP változót (értéke 0 max és 3 min közt lehet, előfordulhat, hogy 2 és 3 esetén nincs a tankoknak zöld/piros körvonala). A support szerint érdemes közben törölni a preferences.xml-t és újra beállítani mindent (ugyanis nem mindig frissül automatikusan).

Utána jöhet bloom és köd effekt eltávolítása, aztán a 25%-os tömörített textúrák. Ha így sem jó akkor kezdheted az 1. ponttól...

Aktív témák