Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #29402 üzenetére

Tény, hogy a szakaszban játszók képesek elbillenteni az erőviszonyokat, de elvileg mindkét csapatnak közel azonos esélyekkel kéne indulnia ha a szakaszok száma (vagy a szakaszban játszók létszáma) nagyjából azonos mindkét félnél. Itt is egy szakasz, ott is egy szakasz, itt is két szakasz, ott is két szakasz. De ki dönti el, hogy az egyik csapatba valódi tudással rendelkező szakaszok kerüljenek, míg a másikba ostoba hülyék?

Amióta ezt elsírtam már megint, azóta megfordult a dolog és a hatodik kört nyertem ilyen teljesen elcsúszott erőviszonyokkal. Ezúttal a farok jó oldalán állok, de ettől még idegesít, mert ez egyszerűen nem lehet véletlen.

Néha egy 20-30 sorozatból álló masszív szopás után ugyan ennyi masszív győzelem esetenként előfordulhat. Na de rendszeresen? Ha az ilyesmi sűrűn megesik, sőt, mindennapos, akkor ott már nem a véletlen faktor okozza.

(#29403) Gyuri27: Van prémiumom, tehát ha emiatt csinálná, akkor az volna a célja, hogy ilyenkor ne a gyökerek közé sorsoljon be és amint lejár, kerüljek vissza a szopóágra. Egyébként meg a kredittel és az XP-vel nincs bajom, pörög szépen. Csak rohadt bosszantók a szopóágak és még bosszantóbb, hogy lehetetlennek érzem, hogy ezek véletlenek lennének. Tényleg nem értem miért jó ez a WG-nek...

Aktív témák

Hirdetés