Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Nekem még stock, tehát olyan V39 körüli sebessége van. Ha gyors akkor jó, mert a SU-100M1-el nem megy nagyon rosszul, persze az gyorsabban céloz. Majd változik, ha szerzek több tapasztalatot, nálam nem a tank tehet róla.
Nekem is pl nincs meg 45% a win rate-em IS-8-al, de leszarom, mert 2050 az átlagsebzésem vele és nem egy 6000+ dmg-s köröm volt már vele.

(#28352) Chris0321: Szvsz a QF 2-pdr Mk. X-B-vel (121 pen). Ha azt használod és van egy kis weakspot tudatosságod, akkor a hatos nehéz tankok szemből átlövése nem okoz majd sok gondot (3601H kérdőjeles). Pontos és gyorsan céloz. A sebzés gyenge, viszont mint az előbb említettem, közelebbről szemből nem okoznak sok gondot neki a 6-os heavy-k.
Aktív témák
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő