Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

A tegnapi nap 12 csatát mentem. Közepes tierben (6-7) egyáltalán nem ment a játék. Egyszerűen nem találtam a helyem a pályákon, akkora káosz volt a csapatunkban. Mentem egy kört a Panther II-vel, 3k sebzés, 4 kill 10-es csatában, bukta. Akkor átváltottam tier 10-re és ott meg érdekes módon többet nyertem mint veszítettem, IS-4 3W:1L, IS-7 2W:1L, bár a játékosok színvonala itt sem volt jobb, a 10-es csaták jó részében rám csak annyi szerep jutott, hogy egyedül vagy másodmagammal védtem egy nyavalyás utat, átjárót, fontos pontot a túlerő ellen, míg a lemmingek törek előre 10-en egy oldalon.

És amikor néha lemegyek tier 1-3-ba megmozgatni a micromaus-t, ott nem találkozok ennyi lemminggel. A bázison kempelő, meg öngyi ámokfutó tankok előfordulnak, de sokkal kisebb lemmingvonatok alakulnak ki, mint a nagyobb csatákban.

Ezzel a játékos színvonal romlással együtt megfigyelhető a taktikázás teljes hiánya is (tudom, ne várjak taktikát random csatában). A medek elfelejtenek a dombra menni, a flank-elés is ismeretlen fogalom számukra, a scoutok is hátul kempelnek, a nehéztankok meg nem ismerik a gyenge pontokat meg olyan bonyolult dolgokat, mint a sidescraper manőver...

Az meg még mindig talány számomra, hogy hátul kempelni egy nehéz tankban (de bármilyen tankban), teljesen passzívan, az hogy lehet izgalmas? Én annak idején alig vártam, hogy legyen egy nehéztankom amivel mehetek a csatákban legelöl, aprítani az ellent, eszembe nem jutott hogy hátul tétlenkedjek vele... És akkor vannak játékosok akik 10-es nehéztankkal sem jutottak többre, mint a kempelés... Nekik mi a játékélmény?

Aktív témák