- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #26900 üzenetére
Én felraktam, amit találtam, majd otthon megnézem, mi volt az, de asszem, a tesztverziós.
vhw: nem írta, hogy kell hozzá, egyszerűen csak mindent fejleszteni kell, mert alapból fos, és a tornyot free xp-ből megoldotta.
A lánc nélkül semmit nem lehet rátenni, a rövid 8.8-ashoz meg kell a torony, hiába van meg még a 2 VK-ról. A kérdésem ugyanaz: mit lehet kezdeni a stock tankkal, főleg, mert engem csak T9-be rakott eddig. Serene Coaston, mire elvergődtem az első fedezékig, csak a 60% hp-t durrantották le rólam (nyílegyenesen "vágtattam" oda, csak ugye azon a talajon ez a dög...)
Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest