- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Flayer #26137 üzenetére
Stugra vizes loszertarolo?
Nem szokott robbanni, ha meg nagy ritkan megis ellovik az ammo racket, akkor meg mar ugyis mindegy, mert minimum a fele HPd hianyzik, es max a kovetkezo lovesig elsz.En periszkopot hasznalok harmadiknak, anelkul nagyon vak a Stug.
Tegnap anyaztam El Hallufon, hogy a mellettem allo fhanszia furdokadnak sokkal tobb spotja volt, mint nekem tavcsovel.
Aztan megneztem, hogy az S-35CA-nak alapbol 400m a latotavolsaga, majdnem annyi, mint a T9-10 tankoke!
Stugnak meg csak 310, az tavcsovel is csak 387.5...Stuggal támogasd a nagyobb tankokat, és maradj mögöttük... 7-es tankokat is átviszi az, csak ha lehetőség van rá, ne szemből lődd őket....
Multkor probaltam egy T29-et sebezni vele Sand Riveren ~400 meterrol, de sem az AP, sem a HE nem sebezte, akar a hasat, akar az oldalat, akar HEvel a tornyat probaltam loni.
Varosi palyakon viszont siman hasba szoktam loni a szembejovo Tiger, Tiger P-ket.
Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest