Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz gzbotii #26112 üzenetére

Nézzük T7-től, ott kezdődik az élet igazán, meg alatta a fix tornyos ág is forgótornyos. :) Saját tapasztalatom nekem csak a forgó tornyossal van.

Fix tornyos: T25/AT egy egészen jó TD a saját osztályában, jól fordul, ágyúja is tűrhető, összességében egy jó csomag. T8-tól lassúak, mint a fene, de vastag a frontpáncél, ágyú DPM-je kicsit magasabb, mint a forgótornyosé, holott ugyanaz az ágyú van rajtuk. T28 és T95 lassúságuk miatt kedvelt célpontjai a tüzérségnek. T110E3 már más történet, valamivel gyorsabb, a kemény orr megmaradt, bár nem sok van belőle, valaki írta is feljebb, hogy a T95-öt jobban kedveli.

Forgó tornyos: T25/2 nekem tetszett, sokan nem szeretik. Ágyúja lehetne erősebb, de a forgó torony kompenzálja, elég jó a camo-értéke, nem túl nagy a mérete sem, jól lehet vele sunnyogni, hasznos rá a háló, mert nem kell a testet forgatni az ellenség követéséhez.T28Prot lassú, egészen más stílust igényel, ha rossz felé indulsz el, lemaradsz a csatáról. de aránylag jól páncélozott TD, nyitott, hajlamos tüzérségtől eldurranni. Ágyúja szerintem nagyon jó, de megőszül az ember, mire kifejleszti, hátárnyból indul ,emrt nem lesz meg hozzá a T25 AT ágyúja. T30-at sokan kedvelik, én utálom, ágyúja szerintem nagyon lassan tölt, teste papír, tornya viszont kemény, tipikus amerikai gép. T110E4: ilyenem nincs, nekem ez a célom, legutóbb butítottak rajta rendesen, de ha már csak abban jobb lesz, mint a T30, hogy páncélja erősebb, akkor én már kedvelni fogom.

Én a forgótornyos ágat javaslom, fix tornyos, klasszikus TD-k más népnél talán jobbak is vannak, mint az amerikai. Ha kedveled a lassú gépeket, akkor akár bevállalhatod, de nekem a T28Prot bőven elég volt ebből a stílusból.

szerk.: Jahogy most olvasom, hogy nem érdekel nagyobb osztály. Akkor mindegy, melyiket választod, Wolverine és Slugger is forgó toronnyal bírnak, bár szerintem a T49 és a M18 Hellcat így is jobb választás, mert sokkal mozgékonyabbak, jobban lehet velük kellemetlenkedni, mi több, igazi piszok kis dög mindkettő.

Aktív témák