- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
S.Copperpot
tag
Mondjuk nálunk ez úgy szokott lenni, hogy ha valaki berúgja a saloon ajtaját és elkezd ordítani, hogy én vagyok itt a tótumfaktum, akkor a helyi menő csávó sóhajt egyet, aztán feláll, és ad egy akkora fülest a nagyhangúnak, hogy elfelejti a nevét. Ha ebből sem tanul, akkor elföldeljük a kocsma mögött és iszunk tovább.
Amúgy, én úgy láttam, hogy amíg kultúrált hangnemben kéred ki a célszemély véleményét, vagy vitázol vele, akkor képes azt elmondani, és szokott mondani olyanokat, amit érdemes megfogadni. Meg olyanokat is, amivel nem feltétlenül kell egyetérteni.
Ez a hiszti, meg a folyamatos bizonygatási vágyad (hogy valaki más szarember szerinted), ez nagyon nem kultúr, úgyhogy higgadj le, mielőtt jön a földelős rész. Ja, erre válaszolnod sem kell, mert kimerítettem a napi "retardáltakkal vitatkozok" keretet (a melóhelyen jócskán apasztják sajnos).
Aktív témák
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest