Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz forras2 #25723 üzenetére

Az IS és a KV 1S olyan helyekre fel tud lövöldözni lentről, hogy a fent levőnek esélye sincsen lefelé válaszolni.

Na pont ezt tudta a T29 is de ezt elvették tőle. Ha fölötted vannak, akkor cseszheted... Tegnap is felfelé toltam a gyilokot az IS-sel, míg T29-cel három csata = három vereség lett a vége. Tegnap el is raktam kicsit pihenni, mert nem a T29 szar és nem én voltam szar csak az összes csata tier 9 volt és az összes játékos aki felettem volt 48(!!!!!)% győzelmi rátás volt. Ezek nem is játékosok, hanem botok. Csata első percében a felük meghal 30 másodperc alatt, a másik felük, meg olyan helyen ver kempinget, ahonnan 1 max 2 lövést tud leadni mielőtt egy ellenséges össztűz végez vele.

Számomra (úgy hogy én tudatosan helyezkedek, olyan helyre, ahol minimalizálni tudom, hogy egyszerre hány ellenség tud rám rontani, míg újratöltök) felfoghatatlan hogy mások "Csak az élvezetért játszom" játékosok, hogyan képesek másnak napi 35 percét így elkúrni.

Tier 1 téma
    Elővettem az angol tier 1-et megint, mert legutóbb nagyon felidegesített, hogy én nem érzek rá, de más szétcincál vele. 4 csatából 2 volt tier 2-es csata. Csatánként 2-3 tier 2 tankot szedtem ki + 1-2 tier 1 tankot. Mindet megnyertem. Végre! :DDD

Aktív témák

Hirdetés