Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz myckey #25707 üzenetére

Hát eléggé.

Most fejlesztettem ki a Pershinget... = Nerf

Amikor kifejlesztettem a Hellcatet = Nerf

Amikor megvettem az amx 12t-t = Nerf

Amikor megszerettem a T29et = Nerf. (Eleinte legyintettem, hogy ugyan már, csak felfelé nem lehet majd emelni a löveget, de azóta vagy 10 alkalommal öltek meg fentről dombról és nem tudtam visszalövöldözni :W :W )

Jelenleg 61 tankom van.

Ebből eddig kb 3 kapott buffot, most pedig ebből 2 (T-34, T-34-85) kap nerfet. Remek...A többi csak nerfet kapott. Továbbra is a T82 és PZ4 az a két tank ami miatt feldughatna egy forgó tüskékkel kivert baseball ütőt a seggébe a WG. Ok jelenleg a PZ 4 gold ammóval használható, de lefogadom, hogy azt is elveszik vagy megnövelik az árát, hogy ne lehessen vele semmiképpen sem keresni...

Tegnapi agyf*sz

Hárman tier 5-ben 12 killnél járunk, minimum 3 per fő erre, az utolsó ellen likvidálásakor az egyik saját derpes PZ 4 nem telibe trafálja az egyik platoon társamat (M4) = ammo rack... :W :W :W :W

Tegnapi jó
    Sírok, hogy nem tudok a T49-cel játszani, erre platoon társ írja, hogy olyan mint a M18 a kis löveggel, erre én. "Jéééé és tényleg". Jött is 7 kill a következő körben :DD :DD :DD Eddig hogy nem éreztem rá? :DDD

Aktív témák

Hirdetés