- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Abban tud nekem valaki segíteni, hogy az Eff értéket befolyásolja a prémium account vagy sem?
Az eddigi 1340 Eff értékem a prémium aktiválása óta napi 2-5 pontot emelkedik. Nem érzem, hogy annyival jobban menne a játék, sőt."Nekem nagyon sokat lendített a játékomon a prémium, pedig egy prémium tankom sincs, de lőszert sem vettem goldért. Egyszerűen azért, mert amíg nem volt prémiumom, addig fostam belemenni rizikós szituációkba a nagyobb tankokkal, mert már előre fájt a javítási költség minden bekapott találat esetén.
Így viszont tudom, hogy nem számít néhány bekapott pofon ha én nagyobbat tudok adni, mert prémiummal könnyű elkerülni a veszteséges vagy nulla nyereségre kijött köröket. Jó persze én nem is vagyok HC játékos, nem izgat az eff értékem (ami amúgy a régi idők miatt még elég alacsony), de az tuti, hogy sokkal nagyobb hajlandósággal megyek előre, sokszor én vezetem a támadást (mert amíg valaki nem indul meg, addig mindenki kempel a kezdő környékén). Aztán csak rájöttem, hogy ésszel és technikásan haladni előre, manőverezni és oldalba támadni mindig kifizetődőbb, mint egy sarok mögé bújva, onnan kidugdosva az orromat várni, hogy kilőhessek valakit.
Aktív témák
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest