- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
7 killes kör a Jumbo-val. Az ellen PZ III/IV-ese rohadt jól játszott, elfoglalta az elején a dombot és onnan terrorizálta a csapatot. Egyébként már nem szeretem ezt a pályát sem, mert mindenki a völgybe megy meghalni, a dombot középen, meg a jobb oldali átjárót teljesen elhanyagolják.
Amiért érdemes megnézi a replay-t:
-az ellenfél PZ IV-ese a saját testével védte a VK3601H társát, mikor hátba kaptam őket. Ilyet 8000 csata alatt csak nagyon ritkán láttam!
- a saját 2 nehéztankunk akkor sem jött nekem segíteni mikor hátba kaptam az őket feltartó PZ IV-VK3601H duót, nekem kellett kilőni mindkettőt.
-a végén ügyesen összejátszott az ELC és a PZ III/IV, csak szerencsém volt hogy túléltem
-a 11%-on lévő oldalát mutató PZ III/IV-nek a láncát lövöm le, sebzés nélkül, majd mellélövöldözök neki pár méterről
-a T34-85-ösünk (kemper) biztatja a SU-85B-nket, hogy ne jöjjön nekem segíteni hanem maradjon ott kempelni vele
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest