- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Multikiller #169 üzenetére
Ebben az a legszebb, hogy vannak olyan kill-re éhes játékosok, akik képesek beállni váratlanul a fegyvercsövem elé (miután 100-200HP-ra lelőttem az ellenfelet) csak hogy övé legyen az a rohadt frag... Ha véletlenül hátba lövöm, akkor én vagyok a noob. Csütörtökön vagy pénteken egy nap alatt összejött pár ilyen csapatsebzésem, vártam hogy kéküljek, de szerencsére nem lettem kék.
Az is szép amikor "tudatlanságból" áll be elém. Tegnap Ferdivel becélzom az ellen top tankját egy Jagdtigert. A lövés pillanatában vk3001p begurul elém... A tornyába kapta hátulról, maradt 10% élete... Nem tudom mi volt a terve a jagdtiger ellen, mindenesetre kilőtték, innentől nem tudtam ebből a pozícióból támadni, kitakarta a célt...
A másik hasonló mentalitású játékostípus, aki a saját bázison kempel (jellemzően top tank), majd ha már olyan 2-3-szoros túlerőben van a csapat, akkor megindul levadászni a lesebzett maradék ellenfelet, addig se a pingelésre, se a segítségkérésre nem reagál. Ha az ellenfél vívja ki a döntő fölényt, akkor megindul az ellen bázisa felé foglalni (ilyet meg type59 playerektől láttam az utóbbi hétben többször is).
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest