Hirdetés

Aktív témák

• marked one94

őstag

Na akkor egy kis beszámoló a tegnapi Maus-os köreimről.

A páncélja meglepően pattogós de ez el is várható tőle, egy kicsit beforgatva szépen dobálja a lövéseket magáról. A tornya puha, de sose szabad szembe nézni a többi nagy tankkal és akkor az is pattog. Ahol volt lehetőség használtam a Sidescraper manővert és akkor átlőhetetlen voltam :)

Mozgékonyságával nem volt különösen problémám, de nagyon meglepett, hogy egész gyorsan tud tolatni ez nagyon tetszett. A végsebessége lejtőn 20km/h ez kevés így néha nem értem oda ahova akartam. Sajnos néha nagyon hülye voltam mert a sok med-ezésnek köszönhető olyan helyekre mentem ahova nem kellet volna és hát nem bírtam sokáig de tanultam belőle. Ja és a medeket nyílt terepen kerülni!!! Mondjuk egy maus ne is legyen egyedül nyílt terepen az már régen rossz :) Egy dolog nagyon idegesített még pedig, hogy nagyon lassan áll meg. Már rég lefékeztem. ez a izé meg csak gurul és csak gurul tovább. Erre nagyon figyelni kell mert néha kigurultam sarkokon és kaptam az oldalba a puszikat. Amúgy nagyon emlékeztet a AMX40re mozgékonysága :)

Az ágyú is igen érdekes, elég sok lepattanó volt vele, de volt olyan is hogy mindent átlőttem. Volt egy csata Widepark-on (Ha jól emlékszem ez a pálya neve) Ahol 1v1be voltam egy másik maus-al és folyamatosan pattogtunk egymásról, jött a csapat társam E-75tel ő meg gond nélkül átlőtte. Érdekes volt. Volt ezen a pályán egy 1v1 Maus, E-100 csatám is, sérülés nélkül kilőttem az E-100at 100%-ról. Másik gondom vele, hogy elég sokáig tölt szerintem 12,64 másodpercenként tölt ha jól emlékszem, (Javítsatok ki ha nem ennyi) nagyon sok ez. Pontosságával nincs gond.

Tömören annyi, hogy nekem tetszik :) Ha nem egy nyílt pályára rak be a MM akkor nagyon jó tank. Tegnap 2x rakott be Sand River-re ott szinte semmit nem tudtam csinálni az artyk megettek. Gondolom egy Malinovka is ilyen lenne. Ilyen pályákon sajnos használhatatlan. Városi pályákon meg nagyon kellemetlen tud lenni a Sidescraper-nek köszönhető. Javítása piszok sok de T10es tankkal nem farmolni kell :) 16 csata alatt Kb. ennyire jutottam. Talán ha még valami eszembe jut vagy még szerencsém lesz vele menni írok még :)

Ja és még egyszer köszönöm virkir-nek hogy ide adta :R

Aktív témák