- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Na akkor egy kis beszámoló a tegnapi Maus-os köreimről.
A páncélja meglepően pattogós de ez el is várható tőle, egy kicsit beforgatva szépen dobálja a lövéseket magáról. A tornya puha, de sose szabad szembe nézni a többi nagy tankkal és akkor az is pattog. Ahol volt lehetőség használtam a Sidescraper manővert és akkor átlőhetetlen voltam
Mozgékonyságával nem volt különösen problémám, de nagyon meglepett, hogy egész gyorsan tud tolatni ez nagyon tetszett. A végsebessége lejtőn 20km/h ez kevés így néha nem értem oda ahova akartam. Sajnos néha nagyon hülye voltam mert a sok med-ezésnek köszönhető olyan helyekre mentem ahova nem kellet volna és hát nem bírtam sokáig de tanultam belőle. Ja és a medeket nyílt terepen kerülni!!! Mondjuk egy maus ne is legyen egyedül nyílt terepen az már régen rossz
Egy dolog nagyon idegesített még pedig, hogy nagyon lassan áll meg. Már rég lefékeztem. ez a izé meg csak gurul és csak gurul tovább. Erre nagyon figyelni kell mert néha kigurultam sarkokon és kaptam az oldalba a puszikat. Amúgy nagyon emlékeztet a AMX40re mozgékonysága
Az ágyú is igen érdekes, elég sok lepattanó volt vele, de volt olyan is hogy mindent átlőttem. Volt egy csata Widepark-on (Ha jól emlékszem ez a pálya neve) Ahol 1v1be voltam egy másik maus-al és folyamatosan pattogtunk egymásról, jött a csapat társam E-75tel ő meg gond nélkül átlőtte. Érdekes volt. Volt ezen a pályán egy 1v1 Maus, E-100 csatám is, sérülés nélkül kilőttem az E-100at 100%-ról. Másik gondom vele, hogy elég sokáig tölt szerintem 12,64 másodpercenként tölt ha jól emlékszem, (Javítsatok ki ha nem ennyi) nagyon sok ez. Pontosságával nincs gond.
Tömören annyi, hogy nekem tetszik
Ha nem egy nyílt pályára rak be a MM akkor nagyon jó tank. Tegnap 2x rakott be Sand River-re ott szinte semmit nem tudtam csinálni az artyk megettek. Gondolom egy Malinovka is ilyen lenne. Ilyen pályákon sajnos használhatatlan. Városi pályákon meg nagyon kellemetlen tud lenni a Sidescraper-nek köszönhető. Javítása piszok sok de T10es tankkal nem farmolni kell
16 csata alatt Kb. ennyire jutottam. Talán ha még valami eszembe jut vagy még szerencsém lesz vele menni írok még
Ja és még egyszer köszönöm virkir-nek hogy ide adta
Aktív témák
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest